När man hänger i sin favoritbutikIdag har jag varit på Ordonnance igen. Nu tänker ni Finns det inga andra butiker i den där hålan? Det finns det såklart. Men ingen som är lika bra. Alla andra butiker hade nog dessutom slängt ut mig om jag skulle få för mig att spendera en halv eftermiddag där, men inte Helene. Istället ordnar hon med sittplatser i sköna fåtöljer och bjuder på lunch. Så vi har pratat, pratat & pratat, käkat mumsig kycklingsallad och sedan pratat lite mer. Vad pratar man om sådär länge tänker ni kanske då? Jo man pratar om snygga kläder, operationer, Algeriet, gulliga barn, smycken, mattor och om blommor. Och när Helene var upptagen med kunder så passade jag på att leka lite med kameran. 

Som jag sagt många gånger förut, så mycket snyggt så man dör lite. Vad jag köpte idag? Det får ni se ikväll!


7 kommentarer till “När man hänger i sin favoritbutik

  1. Men ååååååhhh! Luftballongen! Så UNDERBAR!!!! Nu drabbades jag av akut vill-ha-begär här borta i Norrköping! Tänk hängandes i taket från sonens rum! Så fin! 🙂

    1. Luftballongerna är UNDERBARA! Finns i två storlekar och i olika färger. Just den här är den stora. Hör av dig om du vill köpa, så ordnar jag med Helene så hon skickar 🙂 den är verkligen perfekt för ett pojkrum!
      Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg