När man måste öva

Jag beställde hem ett par skor till kräftskivan på fredag, nu när jag fick hem dem idag så insåg jag att dessa kommer jag aldrig kunna balansera runt i. Det kommer bara att resultera i fler skador. Och skador har jag så det räcker ändå faktiskt. Träffade på min gamla högstadielärare idag, hon tittade bara på armen och sa Måste allt drabba dig? Trodde du hade fått stå ut med tillräckligt! Men det heter ju what doesn’t kill you makes you stronger.
Vad gäller skorna så skorna tillhör nog de nog det som skulle kill me. Jag får tänka om helt enkelt. Eller öva.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “När man måste öva

  1. Hade varit ett omöjligt projekt för mig, men jag vet att du kan klara ”klackaskor” 🙂

  2. Hehe, efter välkomstdrinken kommer du att balansera perfekt i dessa!?
    Jag lovar att ta mina polskipjux!

  3. Åhhh vad snygga! Jag är super dålig på att gå i höga klackar men håller med föregående talare, efter en drink brukar det gå fin fint:) kram Sofie

Comments are closed.