När man designar egna skor

När jag inte har pysslat idag så har jag roat mig med att designa mina egna Nike skor. Jag är på jakt efter ett par nya träningsskor, inte för att jag ska börja träna. Nä, det tillåter inte handen. Men däremot behöver jag ett par skor som är lätta att trampa i och som är mjuka att gå i. Och då är Nikes Lunarglide det enda alternativet enligt min träningsgalna vän Maria. Och henne kan man lita på när det gäller sånt, hon äger fler träningsskor just i denna minut än en normal människa gör under en hel livstid. 
Hur som helst, det var när jag skulle titta närmare på modellen som jag såg att man kunde designa sina egna skor på Nikes hemsida. Så det har jag gjort idag, designat sko efter sko. Färgerna kan man nämligen experimentera med i timmar och det är lite smått beroende framkallande faktiskt. 
Som ni ser på bilden nedan så slog jag till med orden ”HEJA” & ”MIG” på tungan. Himla bra tycker jag, då kan man liksom bara titta ner på sina skor och känna sig lite peppad. 

Tyvärr blev det ingen billig historia att designa sina egna skor. Men drömma kan man ju. Och visst blev de grymma?

4 kommentarer till “När man designar egna skor

  1. Snygga! Passade på att köpa lite roliga nike träningsskor när vi var i NY! Lite kul när de inte går att köpa här hemma! Håller med, man behöver bra skor att gå i när man har hund, vet inte hur många par jag sliter ut när jag går med Lufsen!
    Hahah, vilken kul ide med pärlorna!!! Den gillar jag!

  2. M.W: drömma… Men du frestar mig!

    Cilla: Visst är det bra med heja skor!? Kanske får beställa ändå 😉

    Maria: Ååååh, NY. Tror jag hade shoppat ihjäl mig en smula…

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg