När man får spontanbesök

I morse när jag kom ur duschen väntade ett sms från min träningstokiga Maria. Hon med alla skorna ni vet. Hon ville iallafall komma förbi på en lite sen frukost. Och sånt blir man ju glad av, spontanbesök av vänner. Så jag skyndade mig att röra ihop lite scones och mixa smoothies för glatta livet. Kaffe fick hon köpa med sig själv. Eftersom jag är thé-drickare och inte äger någon kaffekokare. Jag vet, jag måste köpa en snart det är ju faktiskt inte alla gäster man kan lura att köpa med sitt eget kaffe. 

Sedan satt vi flera timmar och diskuterade när man egentligen blir vuxen och hur det skulle vara att bo på landet. Också samlade jag ihop alla doftljus jag äger och hon stack näsan långt ner i burkarna och mmm:ade medan jag nickade menande. Sedan kom vi fram till att Le petit nog ändå är den godaste av dem alla. 

En utomordentlig start på november månad tycker jag. Regn-grått ute, men vad gör det? När man kan sitta under varsin filt, tända doftljus och bara umgås med någon man tycker så fasligt mycket om. Bästa!

8 kommentarer till “När man får spontanbesök

  1. Vad mysigt det ser ut och jag håller helt med om att Le petit är den bästa doften! Hoppas vi springer på varandra igen på Ordonnance i helgen! Kram

  2. Det var ingen dålig frukost du lyckades slänga ihop sådär! Jag tror att man gärna tar med kaffe om det vankas sådan frukost:)

    Doftljusen är livsnödvändigt nu, de går i rasande takt!

    Det är alltid kul att kika in på din blogg, kommer tillbaka!

    /Pia

  3. Nu blev jag sugen på frukost så här på kvällskvisten!Ser dunder gott ut.
    Kram från Matilda

  4. Mikaela: Eller hur =) Detsamma till dig!

    M.W: Tack själv <3

    Sofie Å: Det gör vi säkert, jag tänkte titta förbi imorgon =) Kram

    Pia: Då får det väl bli en kaffekokare då, så fula och klumpiga bara 🙂

    Matilda: Haha, hoppas du fick en smarrig frukost imorse då =)

    Maria: Haha, även utan kaffe!? Detsamma!

  5. Oj, så fin frukost! Ser bättre ut än hotellfrukostar!!! Hur gör du dina scones? Recept mottages gärna! Tack för fin inspiration! Kram Camilla

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg