När man har permission


Hej på Er!
Det har varit tyst här inne i julhelgen, jag vet. Men jag har inte glömt Er, slutat blogga eller så. Det tillstötte lite komplikationer efter operationen och jag fick åka in akut. Nu är jag hemma på permission, och det känns så skönt!
Mest så att ni vet, jag kommer tillbaka
-men inte riktigt än!

Kram så länge och hoppas att ni alla hade en mysig jul!

18 kommentarer till “När man har permission

  1. Vad tråkigt att du inte mår väl. Juletiden vill man må bra, med alla känslor och tankar med minnen. Varför är det så känslosamt vid jultid. Hoppas på god bättring till Dig och en önskan om Gott Nytt och ett Bra År 2013.

    Bebe

  2. Jag tänker på dig så mycket finaste Nicole! All styrka till dig! Stora kramar från Sofie Å

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg