När man är hemma hos mamma

Tänk att det skulle hinna bli nytt år innan jag hittade tillbaka hit, till er. Livet har varit lite upp och ner kan man säga. Julen och nyår hann försvinna utan att jag hann reagera. Den liksom rusade förbi medan jag växlade mellan sjukhussängar, sängen hemma hos mamma och soffan. 
Som ni redan vet så spenderade jag julen i en sjukhus säng. Och jag är nästan lite glad att jag var så utslagen som jag var, då slapp jag liksom tänka på hur sorgligt det egentligen var. För en julnörd som mig alltså. 

Men nu är jag hemma hos mamma igen sedan länge, gosar med hundarna och äter vindruvor, det är bra mycket bättre vill jag lova. Också har jag firat någon slags låtsas jul (utan julmat och allt det där). Eller två egentligen, med både mamma och pappa. Fick en massa fina klappar kan ni tro. 
Också var ju lillebror hemma, världens bästa lillebror. Som för övrigt dragit axeln ur led på träningen och gick med mitella han med. Två enarmade alltså, lite skrattretande.

Men nu har lugnet lagt sig här, lillebror har åkt tillbaka till Norge, mamma är på jobbet och det är hundarna och jag kvar. 
Rätt så skönt faktiskt, lugnet alltså.    

10 kommentarer till “När man är hemma hos mamma

  1. Skönt att du mår bättre!
    Och hurra att du är tillbaka med bloggen, du har varit saknad!
    Kämpa på!
    Kramar

  2. Sååå skönt att du är tillbaka , har saknat dig 🙂 Hoppas det är bättre nu. Kramar

  3. Äntligen har vi dig tillbaka!! Har saknat dina inlägg på bloggen! Säger som Cilla, Kämpa på!! Kram

  4. Åh vad skönt att du får vara hemma igen.

    Det är så konstigt det här med bloggvärlden. Att man kan gå och undra och tänka på en människa som man endast träffat på en bloggträff men ej aldrig riktigt talat med. Vars blogg man läser. Att gå och hoppas att den personen kryar på sig. Så många tankar från mig har du fått.Du har fått många krya på dig tankar från mig ska du veta.

    Hoppas att du läker som du ska och att dagarna blir bättre och bättre för dig.

    Kram från mig

  5. vad skönt att höra att det går åt rätt håll. krya på dig nu och njut av ett nytt år. ett underbart 2013 önskar jag dig.

    kram, ulrika / little.u

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg