När man tagit tillvara på solen

Jomen visst tog vi tillvara på solstrålarna igår. Jag ringde mamma och sa ”Idag grillar vi korv” Jag som inte ens gillar korv har gått runt och varit sugen på grillad korv i flera veckor nu. Jag tror att det har med årstiden att göra, för hur härligt är det inte att inta årets första utomhus-måltid?
Jag njöt i solen i en lustig mössa jag hittade hos mamma som gav mig äggformat huvud (passar ju i och för sig bra nu i påsktider)
sjal från Stylesnob (bästa sjalarna!) och jackan från Svea.
Lyra var där och tittade lydigt in i kameran.. Kan också vara så att någon höll en korv ovanför att lycka till sig hennes uppmärksamhet, så kan det faktiskt vara. (Så var det)

Mitt lilla monster också med, såklart. Men han sprang mest runt och lekte. Och gjorde sitt bästa för att förvandlas till ett snömonster, han lyckades ganska bra. Och han verkade trivas i rollen, för han skulle minsann inte gå in när vi andra gick in för att värma oss framför brasan. Inte förrän klockan blev halv fem och jag kunde ropa ”Ska Abbe ha mat?” Då kom han som skjuten ur en kanon. 
Envis? Han? Näää, inte alls…


4 kommentarer till “När man tagit tillvara på solen

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg