När man firat en 30-åring

Igår hade jag middag här hemma. Maria fyllde 30 för ett par veckor sedan, och sånt måste ju firas. Så jag bjöd hem henne på middag och mys, för det tyckte jag att hon behövde. Så hon lämnade barn och man hemma och kom hit för måndags-mys.   

Paket blev det såklart. Ett rosa. Abbe som måste hört talas om att jag planerar kalas för honom i veckan gjorde sitt bästa för att hänga med i öppningen, mest så att jag inte råkat ge bort hans paket istället liksom. Men när han såg att det var ett sånt här svalnade intresset ganska fort och han somnade i soffan.

Men Måndags-mys alltså, det borde man ägna sig åt oftare! Inte bara när någon råkat fylla jämt relativt nyligen. Äta tills man nästan spricker och dricka Årets skörd tills köksstolen känns hård och soffan kallar.
Duka upp med glass och diverse tillbehör (som tex hemgjorda marängen, Mmm), dricka litervis med †e och bara ligga där i varsin soffa och prata strunt tills man inser att klockan rusat iväg och att man nog är ganska trött ändå.
En fin måndag helt enkelt, i fint sällskap. 

10 kommentarer till “När man firat en 30-åring

  1. Låter som en kanon bra sätt att fira en kär vän på, ett avslappnat och i nuet firande. Inte alls illa.
    Du är en fin vän!

  2. Tack min fina vän!! Det var en mysig kväll, alldeles lagom:))))
    Puss från mammaW

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg