När man har ett födelsedagsbarn

I dag är ingen vanlig dag. Inte ens en vanlig långfredag. Det är den 29 mars och Abbes födelsedag. 3-årsdagen. Och jag hade som ni vet planer för kalas och hela köret. 
Men så blev jag sjuk, fick en släng av någon manlig influensa tror jag. Feber som slog ut mig totalt i två dygn och varenda led i kroppen värkte. Ja jag var sjuk som en hel man, helt enkelt. 
Tills idag. Jag kunde riktigt känna hur det sakta lämnade min kropp inatt och nu har kroppstemperaturen krupit ner mer emot vad som räknas som normalt. Men lägenheten luktar sjukdom, jag flåsar värre än en hund bara av att ta mig ut i köket och någon tårta har inte förberetts. Det är inte alls förberett för något kalas med andra ord. Men jag ska göra mitt bästa för att styra upp något, för 3 år fyller man faktiskt bara en gång.
Så nu är det jag som släpar mig in i badrummet och tar den där duschen man behöver för att bli frisk. Ni vet: tvätta håret, lägga en ansiktsmask, hårinpackning, raka benen och sedan avsluta  det hela med någon härlig kräm (typ Tokyo Milk, det är medicin det!). 
Och under tiden så får balkongdörren stå öppen och släppa ut all sjukdom.

Japp, så får det bli.  

  

8 kommentarer till “När man har ett födelsedagsbarn

 1. Gullerulle Abbe!!! Grattis, grattis från Tre glada tjejer här. Två av dem tokar just runt efter att ha öppnat några fantastiskt tjusiga ägg med världens roligaste innehåll!

  Vilken partyfixare du är allra finaste Nicolen!!! Krama Abbe & blir frisk fort!

  kramar Helene plus två

 2. Krya på dig!!! Klappa söta Abbe från mig och flickorna 🙂 Ha en mysig påsk och hälsa familjen!!!

 3. Skönt att du mår bättre!
  Hoppas att kalaset gick bra och att du och Abbe inte är allt för trötta idag!

  Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg