När man har världens sötaste body-hund

Kommer ni ihåg hur söt Abbe var i sin lilla stl 86 body när han var nyopererad i höstas? Minst lika söt är Lyra nu i sin body som faktiskt är gjord för hundar som vill slippa tratten. Hon opererades i torsdags så nu har Abben och jag sjukstuga här hemma med Lyra medan mamma jobbar. När man är nyopererad (och kompis till en nyopererad) får man äta gurkbitar och Dentastix mest hela tiden, och det är toppen intygar både Lyra och Abbe.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “När man har världens sötaste body-hund

  1. Hej,
    stackars body-hund:)
    Jag läste ditt förra inlägg om mirakelbyxan. Skall beställa såna och testa. Jag har nämligen en likadan ”dosa”(nu menar jag inte den mellan benen)och samma problem så tack för tipset!
    Annikki

Comments are closed.