När man fastnat i en webshop

Jag är fast. På den där jäkla sidan Sheinside som jag skrev om igår. Också har jag fått en thing för jumpsuits, hur söt är inte den HÄR? Också önskar jag att jag kunde vara cool nog att bära upp den HÄR (av någon anledning så känns långa ben svårare?). Och den HÄR då, den skulle få ersätta min hemma-mys-onepiece på ett kick. Ja, ni fattar. Jumpsuits känns som grejen. 

Och även om det finns typ miljoner plagg på sidan så har jag faktiskt hunnit gå igenom mer än bara jumpsuitsen (Ja, jag ligger ju bara här ändå…) och vet ni vad de mer är grymma på? Blusar. Kolla in den HÄR: som vilken DAY blus som helst, men till ett mycket trevligare pris. Det var väl ungefär så långt jag har kommit, jumpsuits och blusar. Men jag har ju hela dagen på mig att plöja klänningar, byxor, kavajer och jackor. 

Och vet ni vad det värsta (BÄSTA!) är? 
De får in nyheter v-a-r-j-e dag, det upptäckte jag idag. Man kan till och med välja att visa nyheterna dag för dag i menyn där uppe. Livsfarligt. 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “När man fastnat i en webshop

  1. Jösses vad fina kläder du hittat. Själv är jag sugen på den där blusen.Ha en mysig helg.

Comments are closed.