När man håller sig sysselsatt

Hej alla fina, tack för era gulliga hälsningar i det förra inlägget. Nu har jag i samråd med dr S bestämt att det här giftet var inget för min kropp. Eller om vi ska vara petiga så hade jag nog inte så mycket att säga till om, jag tyckte att vi skulle ge det ett par dagar till. Men det gick visst inte för sig.
Så nu gäller det bara att vänta ut effekten av den sista pillan jag stoppade i mig, sedan ska jag väl vara på banan igen tror jag.

Men jag har iallafall hittat en passande sysselsättning här hemma i sängen. Göra collage. I massor. Och när man inte har kraften att ta egna bilder och nog helst inte ska visa sig på bild så fick jag ta internet till hjälp. 

Jag halkade in på webshopen Sheinside och jisses vad massa fint där fanns. Bäst av allt är att man kan vara lite ensam om sina kläder utan att det kostar en förmögenhet. För hur kul är det egentligen att möta tre tjejer med samma H&M-topp när man går på stan? 
Nej, exakt- inte så kul. Då är detta den perfekta lösningen.
Snyggt, billigt och gratis frakt över hela världen.
Det var alltså några av mina favoriter, men det finns så mycket fint så jag är nog sysselsatt hela dagen imorgon med att göra collage. 

Också måste jag knåpa ihop en liten beställning, förstås.
   

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer till “När man håller sig sysselsatt

  1. Ojojoj nu vet jag vad jag ska spendera kvällen med. Nämligen fördjupa mig i deras hemsida. Tusen tack för tipset! Kram

  2. Ja där inne är många fina saker men jag fegar ur. Funkar det att beställa därifrån? Hur är storlekarna? Hur går det om jag inte är nöjd? Ja du fattar, jag fegar ur helt enkelt. haha

    Kram

  3. Åhh vad mycket fint! Kul med kläder som inte sitter på varenda människa! Tack och krya på dig!

  4. Meeen skoja min doojja vad snögga kläder! Man blir ju helt sjuk. Det värsta (!) är att jag sitter vid datorn dagarna i ända och det är galet farligt att det bara säger klickklick några gånger varje månad!

    Men vad köpte du nu då? 😀 Kam man inte få ett uppdaterat inlägg med vad du beställde?
    Ha finaste måndagen.

Comments are closed.