När man funderar över vilka kakor man ska äta

Jag är trött så jag vet inte var jag ska bli av denna tisdag, det enda som fick upp mig ur sängen i morse var solen som silade in genom persiennerna. Våren. Också det faktum att jag ska ta en fika med världens bästa Fru Sederblad idag, det är också något som får en att piggna till. Fika och vänner. Hon har dessutom yrat om något ställe som har urgoda kakor, bara en sådan sak. Själv har jag gått runt och låtit snålvattnet rinna sedan i lördags när Emma visade bild på en Limhamnsbomb på Instagram. Inte okej, Emma. Jag får väl se om fiket som Fru Sederblad föreslagit har något substitut som ska stilla mitt sug.
Nu ska jag nog ta och sätta lite fart här, hundar ska rastas och jag ska få av mig mina ljusrosa långkalsonger och hoppa i något lämpligare. Och hjälp, det är ju valborg idag!? Hur gick det till?

Vi ses lite senare!

6 kommentarer till “När man funderar över vilka kakor man ska äta

  1. Såg bilderna på dig i Emmas blogg, säger wow, vilken fotomodell! Hoppas du får en trevlig Valborg!

  2. Men du var så otroligt fin på bilderna….och hoppas ni får en riktig go fik a…ni verkar var alik atrött abåda två ..*ler

    Kram
    Pernilla

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg