När man tömt kakdisken

Kavaj: Lexington bloppad av Tindy, Topp: Lindex, Jeans: Mango, Armband: Puss, Långt Halsband: Puss, Kort Halsband: Little.U Dagens-shopping-påse: Pairs
Sådär såg jag alltså ut idag när jag träffade upp Sederbladskan för en fika. Vi missade det där fiket med kakorna hon hade svamlat om och hamnade som vanligt på Espresso House istället. Men det är ju inget fel med det -det finns kakor där med. Och paj. Jag åt hallonpaj med massor av vaniljsås. Sedan skulle vi väl åka hem var tanken, men eftersom vi ändå var på stan och passerade La Leia så kunde vi så klart inte hålla oss från ett besök. Också tipsade gulliga Erika om en nyöppnad butik typ tvärs över gatan (Pairs) och då var vi ju tvungna att göra ett besök där med innan vi begav oss hemåt. 
Fast det KAN ju tänkas att vi gjorde ett besök på Factory med, nu när jag tänker efter. Men sedan åkte vi absolut hemåt. 

Vad som fanns i mina påsar tittar vi på lite senare tycker jag, nu ska jag plocka fram chokladen jag köpte på vägen hem och se om det finns någon film att hyra på apple-tv.  

2 kommentarer till “När man tömt kakdisken

  1. Den där kavajen gillade jag – helt i min smak! Ser fram emot att se vad som finns i påsarna 🙂

  2. Hej igen – och tack för kavajtipsen tidigare. Kunde inte bestämma mig så det blev både grå och blå Lindexkavaj..
    Å så dyker Du upp i en ny skitsnygg kavaj!!
    Kollade Emmas fantastiska bilder på en lika fantastisk och vacker bandit – underbart! Ha det bra, Kram Stina

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg