När man är solvarm

Vilken solig första maj vi fick hörrni. Lite kallt är det fortfarande, sådär så fryslopporna sprider ut sig över kroppen när det kommer en vindpust. Men när solen skiner och man hittar en plats med lä är det helt underbart och då känner man det där man känner varje vår. Glädjen över att det faktiskt verkar bli en sommar i år med, även om den låtit vänta på sig. En hel lång sommar. Fylld av stranddagar, middagar på uteserveringar, kallt rosévin på balkongen, sena grillkvällar och svala klänningar. Ja, några månader av det, det kan jag leva med. Helt klart. 
Men först har vi hela maj framför oss, med en försmak av vad som komma skall, och det är inte så dumt det heller. Förhoppningsvis blir det många dagar som denna.

Dagens örhängen som fick gnistra i solen blir också dagens tips, Puss kör nämligen någon form av kampanj och säljer alla singoallaörhängen för 49 kronor. Dessutom skickar de ju alltid smycken fraktfritt, så det kallar jag ett riktigt klipp. Jag tror jag måste klicka hem ett par färger till, de är ju perfekta att matcha solbrännan med i sommar. 

Nu ska jag ta mig ett bad och förhoppningsvis känna den där speciella doften av vatten som möter solvarm hud. 
Mmmmm, det är verkligen vår nu. 
Och snart, alldeles snart är det sommar.  

Rekommenderade inlägg