Höstlängtan

 

Klänningar // Skor // Väska // Jacka // Halsband // Ring

 
 

Jag kom på att jag har ett kollage som legat och väntat på tillfälle att postas. Det ska väl erkännas att jag gjorde det i juli.

 

Ja, ni läste rätt. I juli.

Och hade jag postat det då så hade ni förmodligen bojkottat min blogg för all framtid och fått mig inspärrad på metalsjukhus. För man kan inte ha höstlängtan i juli tänker ni. Och det hade jag förstås inte heller, men jag hade höst-klädes-längtan. Så kan man säga.

Men nu, nu har jag både höstlängtan och höst-klädes-längtan.

 

Bring it on!

 
 

 

6 kommentarer till “Höstlängtan

 1. Wow vilka snygga stövletter och vilken snygg väska!!!! Jag måste erkänna. Tycker alltid om hösten får då får man alltid klä på sig lite finns mkt mera snygga kläder till den årstiden än sommaren i alla fall om det är varmt, enligt mig i alla fall. Gilla hösten, men det kanske man ska viska……
  Hoppas du får bättre ”handdag” idag.
  Kram

  1. Jag veeet. Stövletterna står här hemma och väntar på att invigas, även klänningen hänger i garderoben 😀
   Ja, vi viskar.. Det kan vara känsligt det där! 😉
   kram på dig

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg