Sista sommarveckan väntar

 
 

Söndag, igen. Jag förstår inte vart veckorna tar vägen. 25 augusti, det är snart september- då är sommaren slut, på riktigt. Det känns okej tycker jag, jag ser fram emot september. Oktober känns skrämmande, läskigt och mörkt eftersom jag har en operation inplanerad då, men september känns mysigt och jag ska se till att njuta till max av förhösten innan det är dags för det där läskiga. Ta promenader med Abbe bland höstlöv och hög luft, inviga alla snygga höstskor som jag införskaffat, dricka litervis med te och tända alla lägenhetens doftljus om kvällarna. Sånt som man gör på hösten, sånt som gör hösten så mysig.

 

Jag förstår inte hur man inte kan gilla hösten? Jag gör verkligen inte det.

 

Men först av allt så har vi en sista augustivecka kvar att ta tag i, min innehåller ett besök hos Böddi (Ja, nu ryker det!), tandläkarbesök och slutligen ett bröllop. Kan det bli bättre, än att avsluta sommaren med ett bröllop menar jag?

 

Jag laddar upp inför sommarens sista vecka med en fika och lite shopping, det känns som en lämplig sysselsättning en söndag som denna.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

16 kommentarer till “Sista sommarveckan väntar

 1. Men, ska du klippa dig kort? Hösten är underbar, vi tar den här nere också bara liite längre fram.
  Kvällarna blir mörkare, dock inte lika svala som hemma men ljusen åker fram i november ungefär. Gillar den friska luften som känns hela vägen ner i lungorna när det är höst.
  kram Jess

  1. Yes, nu ryker det 😀 Eller ja, inte jättekort. Men axellångt hade jag tänkt. Vi får se vad Mr Böddi säger imorgon 🙂
   Höst i lungorna är det bästa!
   Kram på dig!

 2. Gleder (längtar) meg også til å kunne använda høstklærne som ligger i skapet og skorna! 🙂
  Drikka te, stearinlys, de vakre fargene som som kommer i løven, den friske lufte, herligt!
  kos deg!

  1. Å, jag med. Men jag har tjuvstartat lite. Det ska erkännas 😉 Men alla mysiga koftor och snygga stövletter, jag vill börja använda dem nuuuuu. 😀

 3. Oh klippning är alltid kul =)
  För mig blir sista augusti veckan flyttstädning av min lgh.
  Ha en fortsatt trevlig söndag.

  1. Å, flyttstäd som är såååå kul (eller inte.)
   Men du har iallafall något kul att se fram emot, det finns få saker som är så mysiga som att packa upp sina saker och göra ett nytt hem till sitt 🙂

 4. Åh vad snygga de där stövletterna var!
  Jag var också hos Böddi denna veckan och klippte av en del- upp till axlarna och är så galet nöjd!
  Och jag håller helt med dig med höst. Kläderna, filten, doftljuset och alla koppar te (som jag iof dricker året om men det är extra mysigt på hösten).
  Ha en fortsatt skön söndagkväll. Kram

  1. Jag älskar de där stövletterna, såå glad att de är mina.
   Spännande med Böddi-besök, det är något ditåt jag funderar på med. Axellångt alltså, men vi får se. Böddi är chef, han vet bäst 😉
   Jag dricker också te året om, men inte i samma mängder som på hösten 😀
   Kram!

 5. Den där klänningen. Den där klänningen alltså. Den där klänningen på dej alltså är en så perfect match. Så fina bilder. Nää blir inte alls avis. Skorna var ju också mindre fina 🙂
  Ha de fint! Å hösten måste man älska. Klar luft och härliga färger

 6. Tiden går alldeles för fort! Både juli och augusti har sprungit iväg. Det låter som en rätt bra kommande vecka. Hoppas du får kul på bröllopet och att det blir en fin dag för brudparet. Din beskrivning av september lät mysig. Själv ser jag inte heller fram mot oktober då jag
  måste flytta från gården. Klänningen är verkligen stilig!

  1. Å, det lät tråkigt. Då hoppas vi, för bådas skull, att oktober håller sig på behörigt avstånd ett tag till 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg