Den perfekta tisdagen och Rapunzel-fluff

 

Jag invigde en rea-klänning från Vintage by Fé som jag fyndat på Ordonnance i veckan också mina stövletter med teddyludd från Nordljus och kände mig sådär lagom höstig/somrig. Det är så himla svårt just nu tycker jag, på stan har ena människa man möter shorts och nästa dunjacka typ. Det är en konstig tid just nu.

 

Men det kändes som om det var typ sista chansen till bara ben igår, så jag passade på.

 

IMG_6394

 

Så efter Böddi så gick vi bort till Lilla Torg och mötte upp Annika för lite Lunch.

 

IMG_6391

 

Emma var skitsnygg i sin nya hårfärg, det sa jag nog ungefär 17 gånger på den lilla promenaden från Böddi till Lilla Torg.
Fasen vad fint det blev, du borde alltid vara sådär mörk.

 
 

IMG_6389

 
 

I alla fall så bestämde vi oss för att Indiskt var den perfekta lunchen en solig eftermiddagen. Och såklart extra Naan, naan kan man aldrig få för mycket av. Aldrig.

 
 

IMG_6415

 
 

Perfekta tisdagen, jag kunde inte bett om en bättre. Fina vänner, hårfluff och god mat, vad mer behöver man?

 

Men nu är det onsdag, och jag har en handbaksmälla att ta hand om. Eller ta hand om och ta hand om, mera vänta ut kanske.

Så, soffan, glass och Netflix idag, ni börjar känna igen det här nu va?

 
 

Banditen-post-signature

24 kommentarer till “Den perfekta tisdagen och Rapunzel-fluff

 1. Ni blev jättefina båda två (fast ni var ju fina innan också) 🙂
  Jag ska till frissan på fredag. Håret är verkligen rena katastrofen just nu. Ska bli såå skönt att få bli lite bortskämd och ompysslad 🙂
  Hoppas handen inte är allför elak mot dig idag. kram

 2. Vad fin du blev!
  Jag har också funderat på att kapa en bit men jag har ju det typiskt nordiska lite flygiga, lena håret med många tunna hårstrån och jag är rädd för att det inte kommer bli något fluff alls om jag inte har löshår som fyller ut.
  Kram Linda

 3. Synes din nye frisyre virker veldig ”deg” 🙂 Kjempefint ble det!
  Håper dagen idag blir så bra som den kan bli med baksmellen. Selv er jeg også litt nede idag på grunn av en telefon om et jobbavslag:( Man får vel prøve å børste det av seg å se framover etter nye muligheter:)
  Klemmer

 4. Vad snygga ni blev i era nya frisyrer, passar er jättebra!
  Jag gjorde mig också höstfin i håret igår och hade en härlig prat/lyxstund med min frisör som precis kommit tillbaka från sin barnledighet. Men sen gick jag tillbaka till kontoret och värmde min matlåda i micron och åt resterna av dovhjortsgrytan framför datorn. Ert upplägg med fina vänner och god mat lät ju trevligare:)
  Mer lyx i vardagen!

 5. Ojojoj så fina ni blev!!! Får nog oxå ta o göra något radikalt med mitt hår nu, efter graviditeten! Ha en finfin dag kära du, kram Linda / Ystad

 6. Så snyggt! Borde också kanske ta och fylla ut håret. Hoppas du inte har för ont idag! Även o. Du har dagar av handbaksmälla så är du en av de mest levande människor jag ”känner” för ingen kan njuta av livet som du! Hoppas du o Abbe får en mysig dag! Kram

  1. Yes, då ska vi ordna det. Ska bara anställa en fotograf till jobbet och få in tekniken själv först 😉

    1. Det har jag, men jag måste lura hit henne med. Brukar funka att locka med fika eller middag, jag ska testa 😉

 7. ÅÅÅÅÅ sån fint håret blev!!!
  Grymme!!!
  Clips, sätter du i dom själv då?
  Supernyfiken på hur det ser ut!!

  1. I tisdags var det ju Böddi som satte i dem åt mig, men jag tror inte att det ska vara några problem att göra det med en arm. Verkar superlätt 🙂 Jag återkommer när jag testat 😉

  1. Tyvärr inte =/ Jag såg bara en bild på dem och tänkte att de vore ett perfekt komplement till de jag har. 😀

 8. Vad fina ni blev 🙂 Och Indisk mat, mums, det ser härligt ut! Tja, här var det ostmackor, inte så spännande men också ganska gott 🙂 Lite sällskap hade jag nog upskattat; en dator som samtalspartner är väl lite tråkig 😉
  Jag hoppas att du inte har för ont idag, ha det så bra i alla fall!
  Kram, Marèse

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg