Räkfrossa

IMG_6486

 
 
IMG_6498
 
 
IMG_6500
 
 

Tjejerna skalade räkor för glatta livet. Jag satt uppkrupen i kökssoffan mittemot, med handen vilandes på en hög med kuddar och med en påse frysta ärter på toppen och hejade ivrigt på skalandet som pågick på andra sidan bordet.

 
 

IMG_6482

 
 

När räkorna var slut satt vi lutade över ostarna och diskuterade hur man får sin man att skriva gulliga post-its att sätta på strategiska platser i hemmet (som i kylskåpet på morgonen;  man tassar upp i ett tomt, kallt kök och upptäcker en post-it-lapp på mjölken. Man dör ju) och hurvida Sofie kunde vara lik Plura när hon lagade mat eller inte. Sånt pratade vi om, medan mörkret föll utanför och augustikvällen blev till natt.

 

Och vilken härlig kväll det blev. Att ha vänner som de där två, som kommer över med räkor och vin en helt vanlig onsdag när livet är lite grått, det gör livet så rikt.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

6 kommentarer till “Räkfrossa

 1. Låter som en härlig onsdagskväll!
  Var och klippte av mig en bit av håret jag också idag. Blev så inspirerad av dig när jag såg dina bilder. Fast jag visste ju någonstans att mitt inte skulle se lika fluffigt ut, tyvärr.
  Men du är otroligt snygg i din nya frippa, bara så att du vet. :0)
  Kram Linda

 2. Åhh, vilka underbara vänner! Det är verkligen helt underbart att ha fina vänner omkring sig.
  Och så fin du blev i håret – kanon!
  Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg