Lördag i soffan med Abbe

Banditen-post-signature

 
 

18 kommentarer till “Lördag i soffan med Abbe

  1. Du är en sådan jäkla fighter! Du inspirerar & jag älskar din fina blogg! La upp en länk till dig så jag inte missar några inlägg 🙂 Kram!

  2. Jag har inte följt din blogg speciellt länge, men den är numera en av dedär kika-in-på-varje-dag-bloggarna. Och vilken styrka du har. Inspirerande! Skickar lite energi till dig & armen, och hoppas att du efter vila, får en lite bättre lördagseftermiddag.
    Kram.

  3. Åhh läste precis historien om ”hur du blev en enarmad bandit” och tjohej vilken vidrighet, ischusch!! Med det sagt, fin blogg! Hoppas du får en mysig helg och hade en fin fredag trots begränsningarna.

  4. Vad FIN du är i allt!;) Lite lika smak har vi allt, jag har sjalen med och även Monrowtröjan du hade häromdagen, så fin!
    Kram och en härlig kväll!
    Adela

  5. Vad ar det for farg pa sjalen? Lite svart att se. Svart/vitt eller svart/gra? eller t o m beige??
    Ha en bra dag.

    1. Den är svart och grå/beige skulle jag säga. Svårbestämd färg, men som passar till det mesta 😀

  6. Läser din blogg varje dag och inspireras av din styrka och ditt mod. Du är en riktig fighter!! Jag har en fråga till dig ang Sheinside som du länkar till, när du beställer därifrån, betalar du någon extra skatt eller avgift för att få in varorna i landet eller hur funkar det? Så fina tröjor därifrån och billigt också!! Tycker du har grym smak, superfina outfits ALLTID! Tacksam för hjälp!
    Ta hand om dig!

    1. Tack snälla du <3
      Ang sheinside så räkna med tull, så blir det en trevlig överraskning om du slipper =)

  7. Tänkte bara titta in lite snabbt och be om råd. Jag och min syster ska till Ystad på måndag så jag undrar om du har några tips på bra lunchställen.
    Hoppas att smärtan lagt sig något så att du får lite trevligt utav din lördag.
    Kram

    1. Åh, så ledsen att jag missade din fråga. Hoppas att ni hade något bra ställe? <3

  8. Vilken snygg outfit!
    Igår var verkligen en sommardag, absolut inte septemberkänsla alls. Vi stod i shorts och t-shirt i trädgården och slipade möbler 🙂 Hoppas din söndag innehåller mindre ont än igår! Kram

  9. Hur är det med dig? Tänker på dig. Kram från en tillfälligt enarmad bandit efter en cykelolycka men med kronisk huvudvärk!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg