Världens mjukaste tofflor

Banditen-post-signature

13 kommentarer till “Världens mjukaste tofflor

  1. Hej! Sicket trevligt inlägg och med härligt varma vintertips! Dock fungerar inte länken :(, vad heter butiken i Ystad? Så kan jag googla mig fram istället….Hälsningar Louise

    1. Den ska funka nu =) Tack för tipset. Ordonnance heter den fysiska butiken och deras webbutik heter redbea.se 🙂

  2. Ser sååå fina och mjuka ut. Blev dock besviken när jag läste beskrivningen. Står att de är fodrade med fårull! Varför? Förstår inte varför det inte är allpacka även på insidan. Är de verkligen så mjuka då? Vill ju ha det mjukaste på insidan! Fårull är ju inte supermjukt och många kan även få kli av det. Får fundera om jag vågar beställa…Ha en bra dag!

    1. Oj, det kan jag inte svara på varför. Men jag antar att det är för att det hade varit lite bökigt om de var så långhåriga invändigt med. Men mjuka är de iallafall, tycker jag 🙂
      Så det är definitivt värt en funderare iallafall 😀

      1. Tack för svaret! Kanske värt att testa ändå då:) De ser ju så himla mysiga ut och min dotter skulle nog älska dom, en perfekt julklapp kanske.

  3. Hihi, jag blir full i skratt när jag ser ett par fötter nedstuckna i det goa lurvet..milde himmel så mjukt! En o annan sådan kudde skulle jag inte säga nej till!

  4. Fattar inte hur du hittar allt fint!
    Jag kör en total rip-off på dina SheInside-köp 😉
    Synd att man inte är lika snygg som dig oxå!
    Vansinnigt vacker är du!
    Kram och tack för alla tips!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg