Att ta sig ut

 
 

I går bestämde jag mig för att det var dags att komma utanför lägenheten igen, det går ju inte att stänga in sig och deppa hur länge som helst. Även om deppandet blev betydligt mycket lättare när Emma skickade blombud och Angela kom med godis och Limhamnsbomber. Men ändå, det kan vara skönt att ta en paus från det där och komma ut lite.

 
 

Så jag tänkte att en frukost från Espresso House och en sväng inom min absoluta favorit butik i stan borde väl göra susen.

 
 

IMG_7997

 
 

IMG_7962

 
 

Jag kan ju spendera timmar i den där butiken och eftersom jag är vän med alla som jobbar där så brukar de inte vara så angelägna om att slänga ut mig. Tvärtom, de bjuder mig på fika och har en amningskudde i personalrummet bara för att jag ska kunna vila min hand där. Finaste!

 
 

IMG_7964

 
 

IMG_7973

 
 

Också har de ju de vackraste saker man kan tänka sig. Vem mår inte bra av att omge sig av massa vackert under ett par timmar?

 
 

På mig hade jag toppen som fick följa med mig hem vid mitt förra besök, den här gången stod jag och drog länge och väl i de andra färgerna med. Det är en himla användbar topp, så det får nog bli en brun med, nu när jag tänker efter. Hoppas den finns kvar, de verkar (av förklarliga skäl) gå åt som smör i solen de där.

 
 

IMG_7959

 
 

Men det var ett bra beslut, att ta en paus från deppandet.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

24 kommentarer till “Att ta sig ut

  1. Va skönt att du tar dig ut lite…..och skönt att du förhoppningsvis mår lite bättre. Du har hittat riktigt fina vänner du. Härligt!
    Jag och kollegan (Krannina) håller på att planera hur vi ska ta lite extra flex när vi ska på konferens på Ystad Saltsjöbad. Vi vill ju hinna med ett besök hos Ordonnance också då vi båda gillar butiken skarpt. Vi har aldrig varit där tillsammans men nu så händer det nog snart. Två roliga saker på en gång. Konferens på YSB som är så jäkla fint att man smäller av och så besöka bästa butiken. Yeaaaaah! Nu längtar jag helst plötsligt till oktober och Ystad!

  2. Hej! Jag hittade relativ nyligen hit via en annan blogg…vilket va en himla tur :-)!
    Att titta in en stund här hos dig dagligen gör mig glad, även fast jag inte alls känner dig så har alla bilder & dina ord en riktig feelgood inverkan på mig. Oerhört stark verkar du också trots din onda arm
    Så med det vill jag önska dig en härlig fredag & en trevlig helg!
    Och tänkte även passa på att fråga om den underbara butiken har någon webshop? För den där toppen du har på bild ser ut att stå mitt namn på den med 😉
    Må så gott!

    1. Åh, tack för dina fina ord, så kul att du trivs här inne =)
      Tröjan finns i deras webbutik Redbea. Klicka på ordet ”tröja” under första bilden så kommer du dit =)
      Ha en riktigt fin fredag och helg du med. <3

    1. Den är av märket Ajlajk, klicka på ”tröja” under första bilden så kommer du till shoppen =)

  3. Ahhh så fin du är!
    Snygg kofta, den gillade jag massor. Ett butiksbesök piggar verkligen upp, särskilt om det är hos fina vänner;)
    Skön fredag till dig och kram!
    Adela

  4. Vad fin du är, jag kan förstå att du gillar att strosa i den butiken, den ser mysig ut. Tråkigt för dig att bli tvungen att hålla sig hemma perioder, antar att det är din hand som bråkar.
    Ha en bra dag
    Kram Linda

  5. Åh, halsbandet blev ju jättefint! Det är något speciellt med en tunn guldkedja och vackra berlocker.. Såå underbart!

  6. Har följt din blogg ett bra tag och måste säga att du inspirerar mig. Snygg, stark, varm och vackra kläder! 🙂
    Läser i mobilen och kan inte klicka mig vidare i länkarna, vore tacksam om det fungerade… Vill ju veta var koftan kan hittas! 🙂 En annan, privat, fråga: jag var själv sjukskriven länge för värk efter en olycka och ekonomin blev minwt sagt lidande… Hur har du råd med alla vackra kläder? (hoppas du inte ser detta som en bitter eller avundsjuk fråga!)
    Kram!

    1. Vad glad jag blir att du hängt med ett tag 🙂
      Konstigt att länkarna inte fungerar från din mobil, jag har testat från ett flertal mobiler nu och då har de fungerat. Vad har du för mobil?
      Som du skriver är den frågan privat. Det är sånt som jag väljer att dela med de som står mig närmast, min familj och mina vänner, och inte med människor som jag inte har en aning om vem de är. Hoppas du förstår det också.
      Kram!

        1. Klart jag förstår att du inte lägger ut din budget här! 🙂 Tanken/funderingen bara slog mig…
          Jag har en Sony Xperia S…
          Kram och förhoppningar om att du får en bra helg!!

  7. Hej!
    Du har ju gjort fina fynd från Sheinside, hur upplever du att storlekarna är?
    Är det smidigt att beställa därifrån?
    Önskar dig en Trevlig Helg!
    Linda

    1. Hej hej!
      Storlekarna är i regel små, men det varierar mycket från plagg till plagg. Jag brukar alltid kolla måtten som står under beskrivingen för att vara säker på att det jag köper ska passa 🙂
      Jag tycker det är jätte smidigt, som vilken webshop som helst, bara med lite längre leveranstid. 🙂
      Trevlig helg!

  8. Tack för fin klädinspiration! Gillar verkligen toppen. Så fin du är!
    Jag tycker du gjorde rätt i att spendera tiden i affären:)
    Så tråkigt att det trilskats för dig, hoppas så du får må bättre snart!

  9. Känner igen det där att man blir trött på att deppa och trött på att smärtan bestämmer. Idag är en sån dag för mig. Tur att jag har fina vänner som ska bjuda på pizzamiddag för att muntra upp mig och så ska jag passa på att gosa ner mig i nacken på deras bebis :).

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg