Handbaksmälla och kluriga test

 
 

Ja, handbaksmällan sitter i efter förmiddagen på stan igår. Så jag fortsätter väl i samma anda som igår; soffan, ispåse, glass och Netflix.

 

Sålänge så bjuder jag på en liten tjuvtitt på vad jag hade på mig i lördags eftersom jag fick klagomål från min bror att jag inte publicerat några av de bilderna han tog. Så det är alltså han som är fotografen till bilden, min lillebror som var på blixtvisit i Sverige över helgen och gjorde ett test som gav mig huvudvärk bara han förklarade första delen.  Men han klarade det såklart, själv hade jag fått panik och sprungit ut direkt, men inte han inte.

 

Stolt? Jag? Bara lite…

 
 

Banditen-post-signature

 
 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Handbaksmälla och kluriga test

  1. Härligt att du fick din bror att fota. Min vägrar. Åh att vara stolt över ett syskon är lycka det. Få gånger är lycka så stort som när man får vara stolt.

Comments are closed.