Höstmingel med Duxiana

 
 

Själv kom jag inrusande med andan i halsen lite sådär lagom sent och fick snabbt ett glas bubbel i handen så jag kunde slappna av. Jag hade nämligen gjort misstaget att lita på iPhonens gps och hamnade typ på andra sidan stan, tur att jag iallafall hade de sköna stövletterna från Modesto på mig, i de kan man gå flera mil. Ja, om man inte har en hand om spökar då, handen tyckte inte att det var roligt att komma vilse.

 
 

IMG_8140

 
 

Nåväl, väl där så fick jag ju som sagt ett glas bubbel i handen och goda tilltugg att höja blodsockret med så då kändes det genast mycket bättre.

 
 

IMG_8181

 
 

Överallt stod lyxiga sängar med metertjocka duntäcken uppbäddade, det var inte utan att man fick lust att krypa ner.

 

Men det gick ju inte för sig, då skulle nog de andra gästerna titta lite märkligt på oss. Så istället sippade vi på bubbel och fick lära oss ett och annat om sängar och sömn.

 
 

IMG_8146

 
 

IMG_8159

 
 

Till exempel så fick jag lära mig att jag inte alls kan vara något geni som jag lite uppnosigt hävdade i gårdagens inlägg. Nej, jag är nog rent utav lite dum. Jo, det är sant. För tydligen är det så att efter en vecka med dålig sömn så börjar man faktiskt bli lite dum, och om man som jag inte sovit ordentligt sedan maj 2011 så kan man ju inte vara så himla smart. Ja, det var ju upplyftande.

 
 

1369030_10151667197631581_807507889_n

 
 

IMG_8163

 
 

Sedan tog vi en rundtur i lägenheten för att jag skulle få en chans att komma över den tråkiga nyheten. Jisses så fint det var. Jag är tokig i sådär gamla byggnader som är så fint bevarade.

 
 

IMG_8166

 
 

IMG_8142

 
 

Fin var också Emma förstås. Tokförkyld men ändå typ snyggast på stället, jag förstår inte hur hon bär sig åt. Livet är orättvist. Alls.

 
 

IMG_8170

 
 

IMG_8172

 
 

1368744_10151667197776581_667822563_n

 
 

Sedan var det dags att tacka för oss och vandra över kullerstenen tillsammans i Malmökvällen. Ett stopp på Espresso House och en ischai hann vi förstås med innan vi åkte hemåt igen.

 

Det blev en fin kväll tillslut, när jag väl hittade fram. Så himla nyttigt det är att komma ut ibland, man glömmer lätt bort hur viktigt det är när man som jag tillbringar mesta tiden hemma med en hund som enda sällskap. Men att få klä på sig och komma ut, träffa vänner och nya människor, det är balsam för själen.

 

Och det är är värt det, även om man vet att det kostar en dag eller två i sängen.

 
 

Banditen-post-signature

 

2 kommentarer till “Höstmingel med Duxiana

  1. Låter som en fantastisk miljö! Emma och du är nu alltid båda så galet snygga! Era garderober de vore något det! Ta hand om dig, och tdu är lätt den människa som lärt mig mest om att njuta av livet, trots att det inte alls är särskilt enkel. Tack för att du sprider det! Kram

  2. Pingback: Bling. | Panorama

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg