En annan dagens och handbakis

 

Då var det fredag igen. Veckorna bara rusar iväg och nästa vecka går vi redan in i oktober, hjälp!

Jag bjuder på den dagens från tidigare i veckan, det är handbaksmälla här idag och det innebär att dagens outfit består av pyjamasen och en mjuk morgonrock.

Jag hoppas att ni mår bättre än jag och att ni får en fin fredag att kicka igång helgen med.

 

Jag tittar nog in lite senare igen,  men nu blir det först Netflix och glass direkt ur paketen.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

6 kommentarer till “En annan dagens och handbakis

 1. Fin outifit!
  Önskar dig en trevlig fredag och hoppas att handbaksmällan snart försvinner så du också kan fredagsmysa utan ont.
  Kram Linda

 2. Hej! Läser ofta din blogg och jag mste bara säga att jag beundrar dig så, du har en så positiv inställning till livet fast du uppenbarligen inte har det så lätt alla gånger! Jag kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det kan vara och då inte bara den fysiska smärtan utan allt det andra också. Önskar dig det bästa här i livet och önskar att fler kunde ha den inställning som du har…go girl!
  Hoppas du trots handbaksmälla kan njuta av en underbar höst fredags eftermiddag!
  Kram

 3. Fin outfit. enkelt och snyggt.
  en fråga… hur lång är du? är själv 181 cm lång och ibland kan jag känna att det är till en nackdel. tex om man vill ha snygga skor med klack, (en liten klack gör att jag känner mig längst av alla) 😉

  1. Tack 🙂
   Jag är 176 cm lång och har känt som du under många år. Men jag bestämde mig för några år sedan för att det var löjligt och nu har jag klack så ofta jag vill och känner för det. 😀 Det är en vanesak.

 4. Åh så fin du är! Vilken härlig t-shirt:) Så tråkigt med handbaksmälla som ställer till det så! Jag pluggar till och jobbar som danslärare och har en kronisk skada i foten och det har varit riktigt tungt i flera år. Nu är det tack och lov bättre och jag kan styra över svårighetsgraden jag lägger på mina danspass. Men vissa dagar är inte fullt lika roliga. Men skam den som ger sig, vi får kämpa på bäst vi kan! Tack för fin inspiration.
  Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg