En kaosartad morgon

 
 

IMG_5382

 
 

Nu är väskorna packade jag jag är snart redo för avfärd. Idag väntar nämligen blogg-jippo i Varberg med världens bästa Emma bland andra. Ja, vilka de andra är får vi helt enkelt se när vi kommer dit. Men efter en snabb titt på listan på inbjudningskortet så ser vi ut att vara i gott sällskap.

Morgonen började med lite smått kaos innan jag insåg att jag inte försovit mig riktigt lika kraftigt som jag först trodde. Eller försovit och försovit, låg där sömnlös och väntade på att klockan skulle ringa. Inte så bra då den aldrig ringde… Nu är jag däremot uppe och försöker få ner pulsen igen innan det är dags att sätta sig på tåget. Men jag har fortfarande en del saker att hinna bocka av innan avfärd så det är bäst att jag stänger ihop här nu och koncentrerar mig på det istället.

 

Hoppas att ni får en jättefin dag!

 
 

Banditen-post-signature

 
 

4 kommentarer till “En kaosartad morgon

  1. Hahaha… förstår kaoset eftersom du har råkat publicera samma inlägg 2 gånger! 🙂
    Hoppas i alla fall att ni får en underbar vistelse i Varberg! Kram…

  2. Usch o fy när man först tror man har alltid i världen o sen stressar ihjäl sig för att sen vara i nästan fas i alla fall. Hoppas ni nu får ett toppen dygn!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg