24 timmar i Varberg del 1.

 
 

IMG_0734

Jacka, Blus (gammal), Väska, Skor, Jeans (gamla H&M)

 
 

Det här med att vara på spa alltså, det kan jag lätt vänja mig vid. Det är liksom en perfekt uppladdning inför nästa vecka; att få vara i vackra miljöer, äta gott och göra det tillsammans med en älskad vän och ett härligt, inspirerande gäng tjejer.

 
 

Dagen igår började med att jag mötte upp Emma på Centralen i Malmö och käkade lunch fast klockan precis slagit tio på förmiddagen.

 
 

 IMG_0744

 
 

Sedan väntade tågresa med fnitter och lösgodis. Extremt frustrerande för några stackars kostym-människor som satt och försökte jobba i samma vagn kan jag gissa. Men jag tror att de hade ganska så kul de med.

 
 

IMG_0753

 
 

IMG_0752

 
 

Nu befinner vi ju oss som sagt i Varberg. På Stadshotellet närmare bestämt. Och hörrni, vilket jäkla ställe.

 
 

Häng med nu så ska ni få se mitt rum för natten;

IMG_0756
 
 
IMG_0761

 
 

Badkar i rummet. BUBBELBADKAR i rummet. Förstår ni hur lyxigt?  Ni kan ju gissa vem som tog ett lååångt bad innan middagen igår kväll.

 
 

IMG_0763

 
 
IMG_0778
 
 
IMG_0783
 
 
IMG_0759
 
 
IMG_0774
 
 
IMG_0778

Ja, ni förstår ju. Jag är fortfarande mållös.

 
 

Men idag är en ny dag och jag försöker tränga bort att jag egentligen har handbaksmälla trots att vi tog det väldigt lugnt igår. Spa liksom, hur jobbigt kan det vara? Lägg till en tågresa på toppen så tycker min hand att det är väldigt jobbigt tydligen. Men jag är inte dålig så att jag behöver ligga till sängs eller krama toalettstolar, än iallafall. Och det är ju bra, så därför är det nu dags att bege sig mot hotellfrukosten och se vad dagen har att erbjuda. Jag vet i alla fall att vi ska få besöka två fina varumärken som grundats här i Varberg, spännande.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

15 kommentarer till “24 timmar i Varberg del 1.

 1. Fina du, vad jag är glad att du är på bloggeventet!
  Hoppas att du kan njuta väl trots handbaksmällan.
  Klappa tapeten från mig. Haha
  Kram

 2. Åh vilket rum! Då gissar jag på att ni ska till Lilla Bruket 🙂 Den andra kan jag inte komma på fast jag är gammal varbergare…

 3. Å Asian Spa är alldeles ljuvligt!!! Så skönt att få ladda batterierna där.
  Var det kanske Lilly of Sweden ni fick besöka?
  Hoppas din kommande operation går sådär alldeles perfekt, att allt går sådär klockrent rätt och blir så bra som det bara kan bli. Jag håller tummarna!!!
  Kram!!!

 4. Wow, vilket ställe! Nu vet jag vart nästa sparesa skall gå! 🙂
  Ha en fin helg och hoppas handbaksmällan går över fort.
  Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg