Vinn en hel doftljus-garderob AVSLUTAD

 
doftljustävling
 
 

Nu tycker jag vi tävlar igen. Jag har nämligen den stora glädjen att kunna erbjuda inte mindre än två lyckliga vinnare chansen att fylla alla husets rum med väldoft från Filip & Alexander.

 

Och vem vill inte vinna 500 kronor att shoppa doftljus för liksom? Tänkte väl det.

 

Hur gör man för att vara med och tävla då?

1. Kika in på hemsidan (HÄR) och välj ut något av det du skulle välja om du vann, är du kanske tokig i vaniljdoft eller föredrar du friska fresh linen-dofter? Helt enkelt, välj ut en eller flera av dina favoritdofter från sidan och berätta i en kommentar här vad du valt som din favorit.

 

2. Gilla Filip & Alexander på Facebook HÄR.

(När jag träffade agenten för Filip & Alexander på Ordonnance i somras så började vi prata (när jag inte var för upptagen med att sticka näsan i allt som doftade gott vill säga) och det visade att de inte hade någon facebooksida än. Så jag skällde lite på henne och sa att det måste hon ändra på. Så nu ligger sidan uppe och vi blir de första som gillar. Så gilla järnet nu, så gör vi henne riktigt glad.)

Sedan kan du bara sitta och rulla tummar, eller göra något vettigare. Det bestämmer du själv,

Men tävlingen avslutas onsdagen den 30/10 2013 kl 22.00.

I samarbete med Filip & Alexander.

 

Rekommenderade inlägg

58 kommentarer till “Vinn en hel doftljus-garderob AVSLUTAD

 1. Såhär när julsakerna börjar fyllas på i affärerna blir jag sugen på kaneldofter, juliga dofter.

 2. Vad mysigt det är med doftljus! Jag är lite nyfiken på Old Williamsburgh Candles och om jag vann skulle jag vilja ha Fresh Linnen eller Sparkling Rain eller Sweet Mandarin Chili Pepper eller….åh så svårt att välja! Jag håller tummarna för en vinst och Sweet Mandarin Chili Pepper! Ps. Krya på dig!

 3. Oj, man blev nästan hungrig av att titta in på deras sida, alla ljusen ser mumsiga ut. Skulle vilja prova Wild oak and rosé, spännande doft! Sen hade jag satsat på en härlig kryddig doft nu när julen snart är här, något med apelsin i!

 4. Men vilken UNDERBAR tävling (jag är en doftljus-junkie, jag erkänner)!
  Oh, man kan ju inte välja! men ett Inspirational Expressions-ljus skulle det bli, kanske detta: Live Well Laugh Often Love Much. Och sen är jag ju tokig i Fresh Linen-dofter, så ett sånt skulle jag vilja ha. Och ett Merry Christmas-ljus nu till jul vore ju toppen. Och…eh…500 kr räcker inte till ett ljus av varje sort va? 😉
  Gillar på FB – så klart!

 5. Jag älskar doftljus och så här inför jul vill man fylla på förrådet med juldofter (ser att det finns en hel del att välja på). Har gillat på FB :o)

 6. vanilj & rentvättat i alla former är ju alltid favoriter,triple ljusen verkar spännande…hade nog provat nåt av dom.

 7. Svårt att välja. Vilket härligt utbud! Men, Basic Essentials doft ”arctic sea rain” lät ju väldigt spännande! Sen gillar jag också Organic Earths ”crisp cotton”.

 8. Gillar på FB!!
  Jag skulle jättegärna vilja vinna ’expressions on a candle’ med doft/färg cotton blossoms, white… med texten ”If you’re waiting för a sign – this is it!”
  Så nu väntar jag bara på ”tecknet” att jag har vunnit högsta vinsten!

 9. Hoppsan….tänkte inte på att det var en STOR summa, men visst kan man köpa många av ett och samma ljus eftersom vinsten är 500 kronor, men det vore ju dumt! Givetvis vill jag ha många olika dofter, gärna juldofter och liljekonvalj…sen skulle jag vilja ha någon stor glasburk att ha lite julgodis i….
  Jag fick för mig att det gällde ETT ljus, så fel man kan ha…så nu ser det helt plötsligt ut som om jag skickar in TVÅ ”önskemål” – men det är bara ett, fast i två olika kommentarer.

 10. Vintage för den vackra burkens skull med en fräsch doft av Fresh Linen är ett absolut måste och så såklart French Vanilla, älskar den doften, man kan aldrig få för mycket av det!!! En massagetvål slinker nog ner i påsen också …. och de läckta Expression on a candle-ljusen och ….. 🙂

 11. Sweet cotton låter som en underbar doft. Alla cottondofter faller mig i smaken, och då blir det inte fel om den är söt med. Jag gillar självklart på FB.
  Krya på dig!
  Kram

 12. Organic life fastnade jag för. Dofterna Drift wood och Clean linnen är jag lite extra nyfiken på! Hurra om jag vinner, gillar på FB så klart

 13. Oj detta var en nästan omöjlig uppgift – att kunna välja ut en favorit bland alla dessa smakfulla namn. Det som tilltalade mig väldigt mycket också var de fina förpackningarna. Jag gillar soyaljus så därför blir favorit ett organiskt ljus – clean linnen pillar. Bara namnen får mig fantisera om att det doftar ljuvligt!

 14. Ooooo, ding-ding-ding sa det i huvudet på mig!! En sån där ”vill-ha-känsla” i hela kroppen!
  Jag hittade tre dofter som både lät underbara och hade snygga glasburkar; Driftwood and sand, Crisp Cotton, Ocean Mist och sååååå klart Christmas Delight!!! Så, come to momma!! 🙂
  Nu håller jag alla tummar jag har!
  Krya sig!

 15. vill ha så många men organiska=) clean linnen och så vanliga vanilj till jul=)) åå håller tummarna=)

 16. Åh vilka fina ljus, svårt att välja men ”expressions on a candle” vilket fint sätt att påminna att man tycker om någon!
  Hoppas du kryar på dej o är tillbaks snart
  Marylyn

 17. Ocean Mist, för att få drömma sig tillbaka till sommar och hav nu när höstmörker och doften av höst tränger sig på

 18. Ocean Mist för att kunna drömma om sommar och hav och glömma bort novembermörker och höstdoft.

 19. Doften av syrén är ju underbar så det väljer jag! När det doftar syrén vet man att sommarlovet närmar sig och det är ju alltid efterlängtat. 🙂

 20. Åh jag skulle vilja ha Coconut & lime och magnolia ljus. Tre av mina bästa dofter. Tror det skulle hjälpa mig att få tillbaka lite av den energin som fattas mig just nu inför alla tentor och uppsatser som stundar.

 21. Roligt med tävling! Och kul att få tips om ett nytt ställe för doftljus! Om jag vann skulle jag till exempel gärna få Spiced Orange and Clove från Williamsburgh Candles eller den med doft av Gardenia.

 22. Ja men hallå det var ju liksom inte svårt att välja (skulle ju lätt kunnat ta en av varje haha). Christmas Delight liksom hallå ett måste ju. Jag älskar ju julen nä förresten jag älskar inte julen – jag knarkar julen!
  Gillar på FB och ser framemot att hitta dessa ljus någonstans så jag kan sticka näsan i de.
  Hoppas att du mår okej Nicole! Tänker på dig!
  Kram

 23. Jag älskar doftljus och helst nu på hösten när det är mysigt att kura in sig i en filt med något gott att dricka och en väldoft från ett doftljus som sprider sig i rummet. Om jag vinner väljer jag Lady Gerda. Styrkekram till dig/ Mia

 24. Å vad kul med en tävling =)
  Om jag sulle ha turen att vinna så skulle jag välja dom organiska ljusen Crisp cotton.
  Ha en fin dag.
  Mvh Veronica.

 25. Älskar doftljus och det hör liksom höst och vinter till. Jag hade valt Fresh Linen eller Spiced Orange & Clove. Ett gott Chaite, en tänd brasa och doftljus, sen välkomnar vi höststormarna.

 26. Oooo, älskar tävlingar!
  Jag väljer Organic Earth, crisp cotton!
  Ljuvligt!’
  Kryapådig kramar
  Mia

 27. Jag skulle välja peppermint kiss! det ljuset skulle jag sätta på vår hylla ovanför sängen i sovrummet! Vår baby har precis flyttat ut till sitt alldeles egna rum, så nu ska vi inreda vårt sovrum som vi vill ha det. En härlig blandning av doft ljus och härliga lakan från beach house. Underbart skall det bli så jag hoppas på vinst! MVH Marie

 28. Jag är tokig i doften Cinnamon, inte då den svenska kaneldoften utan den amerikanska som sticker i ögonen och har nästan chilivärme. Doften får mig att drömma tillbaka till min barndom när vi låg ute i öknen i Egypten på en skolresa från den amerikanska skolan i Kairo. Min amerikanska kompis hade med sig dessa fantastiska jawbreaker-godisar med Cinnamonsmak. Den gassande solen, den glödande godisen och sanden mellan tårna… Ett av mina bästa minnen =)

 29. Organic Earth – Christmas Delight, eftersom jag längtar efter jul:) Eller Basic Essential – Artic Sea Rain, bara för att få reda på hur Arktiskt havsregn kan lukta;)

 30. Finns ju massor med goda dofter, men har i alla fall valt några som jag skulle vilja ha.
  Pinapple cocnut, lilac syren och sensual sweet cotton.
  Kram kram

 31. Oh, Morning Glory tycker jag låter himla mysigt 🙂
  Gillar på Facebook också
  Nu håller jag båda tummarna 🙂

 32. Åh, vilken underbar tävling 🙂 Älskar doftljus och en ny favorit är soyaljusen, så att vinna skulle vara en underbar förtidig julklapp till mej själv. Chrisp Cotton, Fresh Linen, French Vanilla listan tar aldrig slut….. och ett till julen förstås, kanske Merry Christmas. Hoppas på tur. Har så klart också gillat på FB

 33. Å, man kan aldrig få för många doftljus om du frågar mig.
  Jag är ju en fantast av doftljus som luktar nytvättat eller nyduschat av alla dess slag som tex Chrisp Cotton men diskmedel och sköljmedel doftar äpple så appel pie.
  Har gillat på FB.
  Så nu håller tummar & tår!

 34. Chrisp cotton och hela vintage serien föll mig i smaken! Tänk vilken härlig höst det kan bli med dessa fina ljus som inte bara dofta ljuvligt utan också är såå fina som prydnad! Vill sååå gärna vinna! Gillar!!

 35. 111013 lavendel och vit Orchidea älskar doftljus men de får inte dofta för mycket. Jobbar med healing och andra alternativa behandlingar, för att få rätta stämningen behövs en god doft och skön musik. Gillar på fb så klart . Krya på dig.

 36. Hej, Vilken trevlig tävling såååå härligt med doftljus så är i hösttider.
  Crisp Cotton känns alldeles lagom, å merry christmas känns ju toppen framöver.
  Har gillat på fb
  Nu väntar jag och hoppas!!!
  Helen

 37. Äääälskar doftljus och håller tummarna för att just jag skall vinna!
  Jag tycker mycket om ”Fresh linen” och ”Rose”, men ”Crisp cotton” låter också härligt.
  Gillar självklart på Fb!
  Kram

 38. Merry christmas, Cinnamon spice och Appel pie listan kan göras lång på vad mitt luktsinne skulle vilja lukta på nu när vi går mot jul. Vilka härliga doftljus blir så sugen att lukta på allihop. Älskar att tända ljus!!
  Gillat på FB
  Kram till dig.

 39. Älskar också doftljus 🙂 ”Crisp Cotton” hade varit såååå mysigt att få tända :))

 40. Gillar på fb. Organic earth soy candle tea time cinnamon. Håller tummarna för en massa tur!!!!!

 41. Mitt hem kan inte dofta för mycket vanilj och därför tycker jag doften Organic Earth Vanilla Bean låter som en fluffig dröm…. Mmmmmm!

 42. Jag skulle vilja köpa ”wilde oak and rose”. Sen skulle kanske kosingen räcka till ett ljus till, men där velar jag lite mellanvad jag skulel välja. En frech uppiggande doft eller en lite mer musig höstdoft… Stora bekymmer det där. Eller kanske ” frech linnen”, den skulel kunna får stå i sovrummet och dofta gott varje dag, precis som renbäddat gör.
  Håller mina tummar och tår.

 43. 1) Med tanke på årstiden så skulle jag köpa ”Christmas Delight”. Jag står nämligen för julfirandet i år, långt ifrån snötäckta stugor, sprakande brasor och levande julgran.
  Istället blir det firande i vår lilla trea, mitt i stan. Med plastgran och snöblask utanför fönstret. Christmas Delight är nog det där som saknas, för att stämningen ändå ska vara på topp. ”Den där brasan, doften av gran och känslan av ett snövitt landskap utanför”.
  Kristina Karlsson Fd Magnusson gillar på FB

 44. Ooooh Organic earth soy candles helt klart. I doften Christmas delight eller Tea time cinnamon. Kan känna stämningen och julkänslorna sprida sig när jag ställer dom på köksbordet eller i hyllan intill den öppna spisen i jul.

 45. Gillar facebooksidan – Jessica Hellström
  ORGANIC LIVING PREMIUM SOY CANDLES blev mina favoriter tänk att kunna få njuta av Jasmine Pillar eller Clean Linnen Pillar – en höstdröm att tända i mörkret!

 46. Ojojojojoj, hur är det tänkt att man ska kunna välja bland allt som lockar…? Men jag återkommer ständigt till vaniljdofterna när höstens mörker sänker sig ner över oss här i Dalarna och vanilj sprider en sådan rofylld bomullsmjuk doft i hemmet som jag bara älskar så även om det finns konkurrenter som lily of the valley, peppermint kiss och fresh linen, så måste jag säga att i detta fallet vinner vaniljen. För jag vill linda in vår lilla röda stuga i den mjukaste bomull och bara njuta av regnet som smattrar på rutan…

 47. Åhh blir alldeles salig av alla dessa fantastiska dofter! Sensual sweet cotton måste ju vara underbar, liksom Crisp cotton!
  Det bästa med hösten är verkligen att mysa ner sig i soffan med en massa härliga ljus tända.
  Krya på dig fina du!

 48. Jag skulle välja Arctic Sea Rain. Av två anledningar, färgen matchar inredningen här hemma och doften låter lagom diskret. Har man hemma som vägrar doftljus så nu hoppas jag lära gammal hund sitta…ha ha.
  Önskar dig en underbar höst med snabb bättring!
  /K

 49. Organic earth soy candles i Christmas Delight eller Tea Time Cinnamon låter helt underbara!
  Gillar självklart på fejan.
  Hoppas du har gott om goda dofter kring dig i väntan på bättring!

 50. Jag gillar lätta dofter så Old williamsburghs dofter Fresh linen och Sparkling rain i medium size låter intressanta, men eftersom vi strävar mot jul verkar även Organic earth soy candles Christmas Delight och Tea time cinnamon som ett självklart val.

 51. Äppelpaj är min favoritdoft! Sprider höstig väldoft i köket när jag bakar äppelpaj och amerikanska äppelmuffins och det doftar underbart! Med doftljust som luktar äppelpaj kan jag njuta av denna höstiga väldoft även om jag inte hinner baka!

Comments are closed.