Tack

 
 

IMG_7425

(Bild: Emma)

 
 

Allra finaste Ni!

 

Vilket stöd ni har varit.
Jag har sällan skådat så mycket värme och kärlek som jag gjort i mina olika kommentarsfält de senaste veckorna.Ni är bara världens bästa och jag vill att ni ska veta att den nått fram, värmen och kärleken, den räckte hela vägen in i operationssalen, över på uppvaket, avdelningen och sedan hem till sängen hos mamma där jag nu befinner mig.
Faktum är att den fanns tillräckligt mycket kärlek för att jag skulle kunna drömma om doftljus under den korta narkosen jag fick innan jag skulle vara vaken på operationsbordet, det säger en hel del.

 

Imorgon tänkte jag berätta hur det egentligen gick, med grillspetten och allt det där. Men det tar lite tid att skriva när kroppen är full av smärtstillande och det känns som om man suttit i en sån där kaffekopp på tivoli som någon snurrat igång allt för kraftigt, därför vill jag inte lova något. Men vi ses snart igen, så mycket kan jag lova.

 

Idag ville jag mest säga tack.

Så;

Tack för att Ni är Ni.

Massa kärlek,

 
 

Banditen-post-signature

Rekommenderade inlägg

26 kommentarer till “Tack

 1. Välkommen tillbaka! Har kikat efter dig…Önskar dig allt gott i din rehabilitering och håller tummarna för en lyckad op.Kram

 2. Så härligt att höra ifrån dig och att du är på bättringsvägen.
  Ta det lugnt och ta hand om dig. Du är värd att vänta på.
  Kram

 3. Vad härligt att höra att all kärlek från dina läsare nått fram. Hoppas nu att op kommer att ge den effekt som du önskar. Ha ingen bråska med att börja blogga ta den tid du behöver, vi finns kvar och väntar på dig när du är redo. Vet hur jobbigt du har det och vem blir ite yr i mössan av starka värktabletter?! Så skynda långsamt.
  Styrkekram

 4. Härligt att få ett livstecken! Ta hand om dig och låt dina nära och kära pyssla om dig ordentligt! Stor kram

 5. Välkommen ”hem”! Hoppas att allt har gått bra och att du snart är på bena igen. Vila och umgås med dina nära och kära, vi kan vänta. Stor kram

 6. Hejsan!
  Jag har också kikat efter dig, tänkt på dig, pratat om dig här hemma och undrat… så härligt att du ”nästan” är tillbaka… jag väntar tålmodigt… varm kryapådigkram fina du!

 7. Tack för att du är DU!
  För att du delar med dig och sprider finhet omkring dig!
  Härlig helg på dig!

 8. Underbart att läsa att du är såpass pigg att du fått komma hem. Hoppas av hela mitt hjärta att operationen lyckades o att smärtan så smått minskar. Vet vad du går igenom då jag själv har gjort en nervoperation i ansiktet. Smärtorna är djävulska efteråt o man är glad att det finns smärtstillande. Ta allt i din takt vi finns här när du har fått orken o styrkan tillbaka, du är en fantastisk kvinna o jag skickar många krya på dig kramisar. Tina

 9. Underbart att du är tillbaka ”live”! Och passa på att åka så mycket karusell om du bara kan nu när du får. Hoppa inte av i farten bara för att visa att du är duktig.
  Välkommen tillbaka, du har faktiskt varit saknad!

 10. Hej vännen, hoppas med hela mitt hjärta att du fått bra vård och att
  du snart skall känna dig lite bättre. Min mamma lever med nervskador från operationer så jag
  har en liten aning om vad du fått och får genomgå….Tack för alla fina inlägg trots allt, det är alltid spännande att se vad du har bloggat om.
  STOR krya på dig kram,
  Med vänlig hälsning Mia

 11. Så kul att höra ifrån dig men skynda långsamt och ta din tid du
  behöver =)
  Hoppas att allt gått bra nu =)
  Jag fortsätter kika in här på din fina blogg då och då.
  Ta hand om dig!
  Kramar

 12. Åh så skönt att höra att du fått lämna sjukhussängen nu! Tryggt att få vara bland de närmaste.
  Jag kan tänka mig att det är tufft ändå. Krya på dig!
  Kram

Comments are closed.