Att kanske ha tappat det lite

 
 

hjärtat

 
 

Jag väljer ut foto till en ny tavelvägg, klickar hem nya mattor, letar citat (och fina typsnitt till citaten) och planerar för mini-makeover hemma. Ja, ni vet, det brukar bli så när jag ligger sängliggande så här länge.

Till min mammas stora skräck, för de flesta ideér jag får är såkallade DIY´s och oftast är de svåra att göra med en hand (Och ännu svårare när man ligger i en soffa och knaprar piller för en rygg som ska läka) och det blir hon som får genomföra dem.

Den här gången har det gått lite över styr, det kan till och med jag erkänna. Det byggs ett skåp, som både mamma och hennes sambo får snickra på medan jag ligger i soffan och väljer färg på nätet.

 

Och klippa och klistra i Photoshop kan jag göra, som tur är. Så det blir kollage till bloggen och citat till tavelväggen.

Också letar jag julpyssel på nätet och lyssnar på julmusik.

 

Så nu vet ni. Och jag ser det själv nu när det är i print, det kan verka som att jag tappat det lite, jag vet.

Men det är inte så farligt. Jag är bara uttråkad.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

4 kommentarer till “Att kanske ha tappat det lite

  1. Hoppas den där ryggen snart läker samman så du kan få prova makeovern i ditt eget hem! Även om de kan verka gå överstyr så tror jag att det är just detta som gör dig så levande, du gräver inte ner dig utan är kreativ in den mån det går. Kram

  2. Haha du är rolig du!!! Smart, på det viset får du ju sällskap i flera timmar!
    Jag jobbar också med julgrejor, inget konstigt med det!
    Hoppas du är på bättring! Misan

  3. Härligt att du är tillbaka! Önskar dig en fin helg med mycket kärlek och skratt! Varma hälsningar JOhanna

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg