Höstsnyggt och kollage-bomb att vänta

Untitled-1

Klänning härifrån. Luddig halsduk härifrån. Halsband härifrån. Stövletter härifrån.

Jag har blivit tillräckligt pigg för att orka ligga i sängen med iPaden och surfa runt efter vackra saker. Snart snart är jag nog pigg nog för att ta fram kortet och köra webshopping deluxe med. Skämma bort mig själv riktigt och glömma att livet är ganska så mörkt just nu, det är planen.

Men tills dess så nöjer jag mig med att titta runt och inspireras.

Också har jag ju dille på att göra kollage när jag är krasslig. Det vet ni som hängt med ett tag, i våras hade jag en period när var och vartannat inlägg innehåll kollage med snygga kläder eftersom det var allt jag orkade fördriva tiden med då.

 

Hur som helst, först ut i vad som riskerar att bli en ny kollage-bomb är detta ovan.

Såhär vill jag gå klädd när jag är på benen igen. + ett par tjocka strumpbyxor.

Jag menar, HUR snyggt?

 

Klänningen har jag dräglat över mer eller mindre hela hösten, den är en sån som passar precis lika bra till vardags som till fest.

Halsduken ligger på min hatthylla efter att jag skickat mamma till Ordonnance för att köpa den förra veckan (nu finns den även på redbea.se) och den är mjuk så det är löjligt. Alltså jag menar verkligen löjligt.

Halsbandet är bara så fint med sitt budskap when nothing goes right go left, känns så träffande just nu.

Och slutligen stövletterna som fortfarande får mitt hjärta att slå dubbla slag när jag ser dem på skohyllan i hallen. Ren och skär kärlek kallas det.

Banditen-post-signature

8 kommentarer till “Höstsnyggt och kollage-bomb att vänta

 1. Snyggt, snyggt, snyyyyggy!! Önskar jag hade en bilring mindre och skulle gärna banta mina vader för att få på mig de där skorna och klänningen! Kan man banta bara en viss del av sig själv? Hoppas du snart kan shoppa loss och visa fler snyggisar! Och kommer du på en bantningskur för vader, så vet du en som blir glad!! 🙂
  Kram

 2. Superdupersnyggt!! Och du får gärna bomba oss med kollage i massor, det är härligt med inspiration. 🙂
  Stor KRAM!

 3. Hejsan! Har följt attvaranagonsfru ett bra tag och sedan fick jag syn på din blogg har börjat kika in här mer och mer. Ville bara lägga en kommentar att jag tycker du verkar vara en himla mysig, snäll och rolig människa med både hjärta och hjärna! 🙂 Jag håller alla tummar och tur att din smärta med armen/ryggen kommer försvinna och att du kan få leva ett liv utan några sådan förhinder.
  Allt gott!
  Angelica

 4. Hej!
  Super fina grejer:)) Dreglade över klänningen och till slut beställde men för stor:(( Just nu finns inte i Xs:(( Hoppas att du blir bättre och då kommer man se mer kollage:))
  Kram, Magda
  Ätter

 5. Å din kämpe! Jag hoppas hoppas du mår bättre snart och ska slippa smärtan, om det är möjligt.
  Bomba på du;) Stövletterna får mig att dregla med!
  Många kramar
  Adela

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg