Jumpsuit till vardag och fest

 
 
vardag

Jumpsuit härifrån. Halsband härifrån. Kofta härifrån. Skor härifrån. Halsduk härifrån.

 
 
jumpsuitfest_edited-1

Jumpsuit härifrån. Halsband härifrån. Kavaj härifrån. Väska härifrån. Ring härifrån. Stövletter härifrån.

 
 

Ja, den där jumpsuiten hänger ju i min garderob och väntar på att jag ska komma på benen och kunna lufta den igen. Så i väntan på det så satte jag ihop två kollage om hur jag skulle bära den till vardag och fest. Skönaste plagget. Jag vet att jag skrev det efter att jag hade haft den på mig på middagen när vi var i Varberg men det tål att nämnas igen, den är verkligen hur skön som helst. Och ett extra plus för att den är i material som inte blir skrynkligt, det var bara att packa upp den ur resväskan och hoppa i den när det var dags för middag. Ett toppenplagg helt enkelt.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

7 kommentarer till “Jumpsuit till vardag och fest

  1. SÅna plagg som inte är skrynkliga är fantastiska, dock tycker jag att det svåra med jumpsuit är när man är kort och lite rund. Ser lätt ut som en köttbulle.

  2. Har allt tittat på den där jumpsuiten i butiken, men anar lite smått att den inte kommer sitta lika snyggt på mig som den definitivt gjorde på dig. Snygga och inspirerande kollage du gjort 🙂
    ha en fortsatt fin kväll

  3. Vilka härliga kollage du gör! Den där jumpsuiten är superfin…undrar hur den suttit på mig…och stövletterna är såå fina och koftan såg supermysig ut! Det finns ju så mycket fint…. 🙂
    Ha en fin helg,
    Kram!

  4. Ååh vilken fin jumpsuit å halsband!! Vart kommer halsbandet ifrån? Kommer bara till en bild när jag klickar på länken 🙁

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg