November

 
 

IMG_1194

Sminkväska. Doftljus. Bodylotion. Lampa

 
 

Hoppas att ni har en fin fredag, här smattrar regnet mot rutan och det är grått. Men det gör inte så mycket, då kan man ju ha tända ljus hela dagen och tycka att det är rätt okej att ligga under duntäcket i soffan.

Också är det ju november nu och det betyder julpynt. Ja, inte riktigt än då. Men snart, i slutet av den här månaden.

 

Så, ha en fin fredagskväll. Tänd massor av ljus och njut av mörkret, för det är faktiskt ganska mysigt. Tycker jag iallafall.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

Ps, vi har en vinnare av presentkortet från Puss; Grattis Anna, du har mail!

 
 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “November

 1. Jag såg ditt mail när jag satt i bilen påväg hem från kyrkogården, där vi hade tänt ljus för dem som inte längre finns på jorden, men som lever i våra hjärtan. Och gissa om jag skuttade av gläddje. De andra i bilen titta knasigt på mig som om ”vad fick hon för glädje fnatt nurå?” Och jag försökte liksom förklara. Vad jag vunnit och vem du är (allt jag ve tom dig vet jag genom bloggen liksom). Och hamnade i lång herrang om att välja sitt fokus… typ…
  Men det jag ville säga igentligen är TACK! Och att stormen tog inte alla löv på träden… så nu får jag vänta ännu längre på våren, känns det som.
  Kram

 2. Måste bara tipsa er om mitt favorit doftljus som luktar lagom o gott .YANKEE CANDLE SNOW IN LOVE.

 3. Äsch, fram med lite ljusstakar och börja smygjula lite – det har jag (ok, bara en ljusstake men det är för att den knappt ser ut som en julljusstake, med sina svarta prismor och svarta smide!) Du kan ju vänta med julgran och tomtar till slutet av november 😉 Jag tycker det är så synd att vi inte kan förlänga julen lite, det är så mysigt med alla ljus och fina dekorationer, varför ska de bara finnas en månad??
  Så kör på! Här är som sagt redan röda ljus och en stake – tror jag är först i Ystad, men det bjuder jag på! 😀

 4. Är ingen höstmänniska, men trots detta så tycker jag i år att det är riktigt mysigt med regn som smattrar mot rutan och mysa under filtar med massor av tända ljus!
  Kram!

Comments are closed.