Hemma hos mig.

 
 

IMG_1438

 
 

Endel av önskningarna när jag bad om tips på vad ni ville läsa om var bilder hemifrån mig.

Just nu är det lite nytt på gång, jag håller ju på att måla ett skåp som ska få flytta in och då behöver jag ändra om lite. Men vi kan väl ta en titt på hur det ser ut just nu sålänge?

 

En ny matta har fått flytta in, jag kände att jag behövde något lugnare. Jag älskar den andra så den kommer nog att få komma fram till våren igen. Men nu behövde jag lite betong-grått för att få det lite mer ombonat och jag är så nöjd med den nya mattan som jag fyndade på Ellos med en 50% kod.

 
 

IMG_1445
 
 
IMG_1452

 
 

I fönstret har en ny lampa fått flytta in. Lampfoten fyndade jag på loppis för ett par år sedan och den har nu fått ett lager av samma Duck egg blue som skåpet ska målas i och en ny lampskärm från Ikea.

 
 

IMG_1458

 
 

Också min nya doftljus-kärlek, åh vilken underbar doft.

 

Durance gör super fina ljus som doftar precis lagom. Vet att jag brukar få den frågan ibland, ett doftljus som inte doftar för mycket. Då är Durance svaret. Jag har köpt mitt här och jag tror faktiskt att de har bäst pris på just dessa ljus.

 
 

IMG_1460
 
 
IMG_1479
 
 
IMG_1484

 
 

Soffan är kanske Sveriges vanligaste, Ikeas Ektorp. Men jag har plockat ur ryggkuddarna och fyllt upp med ett kuddhav att luta sig mot istället.

 
 

IMG_1508

 
 

Så ser det alltså ut här hemma just nu, lite mörkare och mer ombonat. Nu väntar jag bara på att skåpet ska bli klart (läs när jag orkat måla klart) och sedan blir det ommöblering, lite nytt på väggarna och lite annat fluff som ska in. Sen är jag nöjd, för nu iallafall.

 

images

Nattlinne: Beach House // Duntofflor: Gamla från typ Ö&B
Doftljus på bordet: Filip & Alexander // Matta: Ellos
Lykta i fönstret: Reunion Home // Doftljus & doftpinnar i fönstret: Durance
Lampfot: Loppis // Betong-A: Hemmagjort
Ljusbollar: Happy Lights // Stege: Hemmagjord
Lampa på stege: Artilleriet // Bordsskiva i betong: Betong helt enkelt
Grå kuddar i soffan: Ikea // Mönstrad kudde: Hemtex

 
 

Banditen-post-signature

 
 

20 kommentarer till “Hemma hos mig.

  1. Hej! Super mysigt du har det o så snyggt . Jag har ett förslag : ny kategori för recept . 🙂 Såg ett recept på äpple paj som såg så god ut. Ha en jätte mysig helg. Kram nina

  2. Hej!! vilket bra tips med soffan 😉 nu vet jag hur jag ska piffa till den 🙂
    kram och ha en bra helg

  3. Tack för att du har en så härlig blogg.
    Mattan fr Ellos ser jättefin ut! Vet du vad den heter?
    Mvh Hanna H

    1. Om du klickar på länken så kommer du till den, tror inte att den har något speciellt namn. Men sök annars på bomullsmattor inne på Ellos så hittar du den säkert!

  4. Så himla mysigt du har det hemma! Älskar ditt vardagsrum <3
    Trots att du varit så snäll och skrivit ut så många inköpsställen kommer här ändå en fråga; den mönstrade pläden (?) i soffan, var har du hittat den? Pläd-tokig som man är… 😉

    1. Tack snäll du 🙂
      Åh, men jag som satt hur länge som helst och tänkte ”det känns som om jag missat något”..
      Den mönstrade pläden fyndade jag på Netto tidigare i höstas, så den finns nog tyvärr inte kvar =/ Den stickade pläden är från ICA maxi i fjol.

  5. Hej! Vad fint du har. Jag ska försöka hinna med ett besök på Ordonnance nästa vecka när jag är med jobb i Ystad. Ha en fin helg ! Kram

    1. Vinnarna presenteras såfort jag fått namnen från Filip & Alexander, det är alltså inte jag som drar vinnare i de tävlingar jag har här på bloggen utan företaget som står för tävlingen. Jag hoppas att jag får reda på vinnarna snart så att jag kan presentera dem för er.

  6. Åh så fint! Sådär lagomt mysigt, ombonat, och underbara färger :).
    Hade du inte bott så långt bort hade jag velat göra en ”Fru Sedeblad” och anlita dig som inredningskonsult, ett framtida yrke kanske?? Du kan ju sitta lite värdigt i en soffa, visa upp snygga kollage och peka med hela (friska) handen vart saker och ting ska stå. Jäklart vilken bra idé juh! 😀
    Härlig helg på dig!
    Kram

  7. Så fint du bor…vad duktig du är med alla smådetaljer! Gillar’t skarpt! Och smart ide med och ta bort ryggkuddarna – lär ju bli en riktig krypa-upp-i-soffa?

    1. Det är ett fårskinn som jag fick i julklapp för en massa år sedan, det är av märket shepherd och märket finns bla hos Ellos vet jag 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg