Att älska ett par skor.

IMG_1778

När jag låg där hemma hos mamma och tyckte att livet var som pestigast ryckte pappa in.

Du behöver något att se fram emot, förklarade han på sms. Ska vi inte ta och beställa ett par såna där italienska skor som älskar så åt dig?

Sagt och gjort, efter några timmar med ipaden i sängen så beslutade jag mig för den HÄR modellen fodrade LdiR i färgen Asfalto.

Och sedan klickades de hem, av världens bästa pappa. Väntan kunde börja, samtidigt som min nya hobby, att spåra paketet på dess väg genom Europa.

IMG_1785
 

Så i fredags morse när jag vaknade så befann de sig äntligen i Sverige och strax efter lunch ringde budet ä-n-t-l-i-g-e-n på porttelefonen och jag var nära att kyssa honom i pannan av lycka. Men det fanns det inte tid för. Fort, fort in igen och slet upp paketet.

 
IMG_1793
 

Och där låg dom, de absolut mjuuuuukaste skorna som finns i en helt underbar färg. Och inte nog med det, pappa hade på eget bevåg klickat med den här lilla väskan med, i samma löjligt mjuka läder och samma härliga asfaltsfärg som skorna.

Perfekt storlek för att kunna stoppa iphonen, lite pengar och annat smått när man ska iväg.

IMG_1790
 

Dessa skor alltså, jag älskar dom.

Älskar, älskar, älskar!

Banditen-post-signature

20 kommentarer till “Att älska ett par skor.

 1. Dom är såå fina, dom vill jag oxå ha!
  Hur är dom i storlek, vad heter din färg?
  Ha en bra dag!
  Hanna

  1. Asfalto heter färgen, jag tog min vanliga storlek på dessa, de är normala. 🙂 I de fodrade från modesto.se får man dock gå upp en storlek! 🙂

 2. Det kan vara så att du har en väldigt snäll pappa 🙂 Och förstående 🙂 Inget kan ju pigga upp en s å mycket som ett par skor.
  Ha nu en fiktigt fin dag

 3. Hej fina du,
  Är också riktigt sugen på att beställa ett par fodrade Ldir. Köpte ett par i somras och bara älskar dem. På dem ofodrade stövlarna så kunde jag beställa min vanliga storlek. Är det samma med de fodrade, eller behöver man gå upp en storlek ?
  Ha en underbar dag

  1. Visst är de underbara!
   Dessa kunde jag ta min vanliga storlek i, de fodrade från modesto fick jag gå upp i storlek på:)

 4. Haha, jag kommer att bli ruinerad om jag fortsätter kika in här, vill ju ha allt du tipsar om! 😀
  Nä, men faktiskt så har det inte blivit några Lidr för mig (än..), liiiite svårt att motivera skoköp när man köpt sig ett stort hus som man vill ge massor av kärlek och har massor av idéer för – tack för det också fining!
  Måste bara säga att jag älskar din pappa! Bara att komma på att ni ska beställa skorna och sen klickar han på eget bevåg hem den matchande börsen – BIG LOVE på den!!
  Kram på dig

 5. Det fick bli som ett julklappstips till maken, så kanske man skulle kunna få dem inslagna i ett fint paket till jul 🙂
  De är väldigt fina 🙂
  Kram

 6. Underbara skor. Jag tror jag kan ha hur många LdiR dom helst. Jag behöver nog att par höga också. Kram

 7. Ååh, fina fina pappsen! Så gulligt och omtänksamt av honom! 🙂 Och du, hoppas du får tillbaka dina krafter snart (både mentalt och kroppsligt)! Sänder över lite positiva tankar! 🙂 Stor kram!

 8. Väldigt fina! Verkligen!! Hur är dom i kvalitén? Slits sulorna fort? Tycker de ser lite tunna/spröda ut…? Är väldigt sugen även jag på att kopiera ditt köp. Gulliga gullia pappans!!
  Kramar och sköt om dig

  1. Jag tycker de är helt underbara, skinnet är verkligen mjukt så det är löjligt!
   Dessa har jag ju inte hunnit använda så mycket, men de från i somras har jag ju typ bott i och det syns knappt undertill (Var tvungen att rota fram dem och titta nu) och de har samma sula. Jag tror faktiskt inte att de är tunnare än några andra skor, det kanske bara ser så ut på bild? 🙂
   Kram, och hoppas du hittar dina drömskor!

  1. Hej Marie!
   Ja, de säljer också Ldir, hittade dock inte exakt dessa där. Fanns en liknande modell men den hade brunt på hälen där mina har silver/grått 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg