Köket och en efterlängtad bricka

 
 

IMG_1600

 
 

Jag har nog aldrig visat köket här i bloggen?

Förmodligen för att om hade hade varit min egen lägenhet och inte en hyres så hade jag gjort om typ allt på studs.

Men det har sin charm, det har det. Med originalgolv och original luckor.
Men luckorna får ni inte se idag, idag tar jag mod till mig och visar lilla mathörnan.

 

Och min tallrikshylla som byter skepnad lika ofta som jag byter strumpor typ. Det är så tacksamt med sån inredning, som går att förändra efter årstid och humör. Just nu står min efterlängtade marmorbricka på första parkett. (Den hann sälja slut innan jag hann köpa den först, men nu står den äntligen där och väntar på helgen och ostbrickan)

 
 

IMG_1654

 
 

IMG_1605

 
 

Apelsiner och Clementiner, det skulle jag kunna leva på såhär års. Det och skumtomtar.

Vid den här tiden på året får jag någon slags rubbning och tror att det är normal kost.

Kanske det slinker ner en och annan pepparkaka med, för att lyxa till det lite liksom.

 
 

IMG_1626

 
 

Lyra är på besök om dagarna, försöker tömma Abbes alla gosedjur på stoppning såfort jag lämnar rummet.

 
 

IMG_1636

 
 

IMG_1647

 
 

Ljusstakar i fönstret: Affari // Lampa i fönstret: Ikea

Träfat på bordet: Reunion home (förra sommarens dunder-rea) // Bord & Stolar: Loppis

Matta: Ikea // Tallrikshylla: Loppis

Plåtgris: House Doctor // Måttsats: Julklapp från mamma i fjol

Doftljus: Reunion Home // Marmorbricka: House Doctor

Smågrytor: Netto

 
 

Banditen-post-signature

 
 

15 kommentarer till “Köket och en efterlängtad bricka

 1. Vad mysigt de ser ut. Jättefint! Nu vill jag också ha en tallrikshylla! 😉 Kram på dig!

 2. Vi bor också i hyresrätt så jag förstår vad du menar. Ibland kliar det rejält i fingrarna. Måste dock säga att ditt kök ser fantastiskt mysigt ut! 🙂

 3. Åh så härligt, ser mysigt ut! Fast ja jag förstår de där med hyresrätt för ibland slår ju kliet till 🙂

 4. Jamen gud så snyggt golv, påminner om min mormors golv i hennes hus för läääänge sedan.
  Ser fram mot att få se skåpen, misstänker nästan att de liknar de som jag vårdar ömt i vårt gamla hus.
  Ha de gott. Kram, Catarina

 5. Men vilket fint bord! & visst är det lite tråkigt att bo i hyresrätt, jag gör tyvärr också det sedan några år tillbaks och jag saknar verkligen möjligheten att som tidigare ha kunnat ”göra om” efter eget tyckte och smak. Dessutom upplever jag att det är så betydligt mycket svårare, ja nästintill omöjligt att få till det så där fint & ”hemtrevligt” när utgångsläget i hyresrätter oftast är så … omöjliga.
  Tackar för besöket och önskar dig en trevlig helg!

  1. Ja, jag har målat alla loppis/ärvegods möbler i lägenheten själv 🙂 Kram!

 6. Åh, den där marmorbrädan har jag längtat och letat efter lääänge… men den är slut överallt. 8 veckors väntetid är det bästa jag kunde hitta… Har du tips på var jag kan hitta den så är jag ENORMT tacksam!! Kram!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg