Byxlös.

 
 

IMG_1821

 
 

Det är fortfarande mjuka kläder som gäller här, men jag har lämnat pyjamas-stadiet för det mesta.

Alla byxor ligger sedan operationen oanvända i garderoben och istället får jag jag lufta mjuka klänningar och kjolar varje dag tillsammans med strumpbyxor med generös resår i midjan. Det är helt okej det med, men nu längtar jag tills jag kan bära byxor igen. Och tänk, tänk om överkänsligheten kring ärret kunde försvinna helt så jag kunde bära vilka byxor jag ville igen. Det har jag inte kunnat sedan de opererade in ryggmärgsstimulatorn från första början.

 

Men men, nog om dessa drömmar nu, idag har jag trikåkjol från Lindex, t-shirt från Monrow, kofta från Only och halsband från Deseos (Tack för tipset Inredningsfrun!) och det trivs jag faktiskt himla bra i, även om det inte är byxor.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

5 kommentarer till “Byxlös.

  1. Så snygg du är. Åhhh den där trikåkjolen är så skön. Köpte den förra veckan. Har även föregångaren till den som är lika skön den. Så jag var bara tvungen att köpa en till. Har dem både som mysplagg hemma men även som kjol till jobbet. Lediga och sköna.
    Om du inte har testat dem så har HM jättesköna strumpbyxor med fleece inuti. De är inte alls bulkiga utan riktigt sköna. I love them. Skönt att ha när det blåser på hösten och vädret blir kyligare. Midjan är även ganska generösa på dessa strumbyxor.
    Ha det så gott!

    1. Åh, de är ljuvliga!! Favoriter sedan flera år tillbaka nu 🙂
      Och kjolen, nu blir jag avis, jag vill också ha två. Den var verkligen sååå skön.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg