Lite mera kök och mörka tider

 
 

IMG_1611

 
 

Lite mera kök kanske?

 

Jag saknar bänkyta på köket så därför får en gammal byrå som varit min farmors agera bänk åt min Kitchen Aid och tassimo-maskinen.

På bänken står också ett gammalt fönster med hönsnät som agerar någon slags anslagstavla åt sån som jag tycker är fint. Fotografier som ligger mig varmt om hjärtat, urklipp med fina citat och nu även en ljusslinga som jag fyndade på Clas Ohlsson när mamma och jag hade rullstolsrally på Emporia för någon vecka sedan. Den tillhörde julavdelningen men jag tror faktiskt att den kommer att få vara framme typ året runt här hemma. I alla fall under de här mörka månaderna, så mysig!

 
 

IMG_1621

 
 

Påtal om mörker, jag har inte glömt att jag lovat att visa hur malm-byrån blev när den fick sig ett lager färg. Men det är SÅ mörkt om dagarna att det lilla dagsljus som är liksom aldrig riktigt når in i den mörka hallen.

Men det kommer, om det så ska dröja tills i maj.

 

Tills dess så ska jag försöka skriva ihop något om hur det är att måla med den där färgen, också ska jag förstås visa skåpet som blev målat och flyttade in.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

11 kommentarer till “Lite mera kök och mörka tider

 1. Oj vad fiiiint du har!!!
  Ska på direkten iväg o kolla på den där ljusslingan!
  Ja tack på beskrivning av färgen-har en massa jag vill måla här hemma och hade tänkt beställa i helgen… Vill ha’t färdigt till julhelgen ju 🙂
  Tack för underbar inspiration!!
  Kram Mia

 2. Vad fint och mysigt! =)
  Fin byrå du har.Ja,vad kul att se skåpet du har målat =)
  Och en beskrivning hur du har målat med färgen vore trevligt,även hur malmen byrån
  känns på ytan efter du målat samt ev förarbete du har gjort vore toppen.
  Jag vill med bara måla allt härhemma nu och det är ju alltid bra att prova sig fram
  med flera olika sorters burkar =)
  Ha en fin fredag hoppas jag =)
  Kramar

 3. Skruttan!
  Jag har inte kommenterat här många gånger men nu är det väl tamigtusan på tiden!
  Va fan, kan vi inte köpa en kropp till dig på Blocket, byta ut och göra bra!!!!!!
  Jag kan inte i min vildaste fantasi tänka mig hur det är. Jag önskar dig, om så bara för en dag, en smärtfri tid! I evighet allra helst!
  Och om jag visste att kramar över nätet hjälpte så skulle jag skicka maaaassor, men det gör dom ju inte.. än. Någon kommer säkert att hitta på nåt skitsmart sätt i framtiden! Då har du ett gäng innestående!
  Må det bästa du kan! Kram (i skrift – så länge)!!

 4. Gillar också den slingan skarpt!! Fina stjärnor och mysigt ljus. Jag har också den framme fast än att den tillhör julsortimentet.

 5. Vad fint du har hemma hos dig!! Tack för mycket bra inspiration. Du ljussätter dina bilder så fint. Gör du inställningen redan innan du fotar eller efterbehandlar du dina bilder?
  Kram Linda

 6. Vad fint du har hemma hos dig! Tack för bra inspiration. Du har så fint ljus i dina bilder. Ställer du in allt innan eller efterbehandlar du något? Kram Linda

 7. Vill gärna se Malmbyrån en dag 🙂 Har ekvarianten av Malm och den är ju bara så deprimerande att titta på..

  1. Åh, förlåt! Den hade jag helt glömt bort.
   Klart ni ska få se den, mitt liv har helt klart blivit mindre deprimerande sedan den blev vackert matt-vit istället för hittepå-ek 😀

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg