Söndag och redo för lite mer jul

 
 

IMG_2034

 
 

Det känns som en såndär söndag-söndag idag, ni vet; en riktig söndag liksom. Jag skrotar runt här hemma och har precis fått i mig frukost, Abbe han sover fortfarande tungt ibland duntäckena i sängen. Jag förstår inte hur mycket han kan sova den hunden, men det gör mig inget, det finns få saker som är så rogivande som att se på ett djur som sover tycker jag.

 

Vad händer idag då?

Jag vet inte riktigt, men jag är lite småsugen på att börja dra i julpyntet. Kanske får lura hit någon som kan hjälpa mig ner med den stora lådan från vinden, det är lika spännande varje år tycker jag eftersom jag aldrig kan minnas precis vad som ligger i den. Ja, något hum har man ju, men den där känslan när man packar upp något vackert som man nästan glömt bort och som får hjärtat att slå lite extra.

Ja, jag vet att jag kan låta lite rubbad. Men jag gillar vackra saker. Och julen. Och julpynt. Punkt.

 
 

IMG_2062

 
 

IMG_2024

 
 

Kanske får det bli en tur till blomsteraffären idag, jag är sugen på en gran (ja, en liten en i kruka då alltså) också lite snittamaryllis.

Vi får se helt enkelt. Först får jag väl ta och skaka liv i min lilla hårboll och locka ut honom på promenad, det brukar hjälpa att skaka fodertunnan i köket lite…

 
 

Klänning; Gammal från Åhléns // Kavaj-kofta; Sheinside // Halsband; Puss

 
 

Banditen-post-signature

 
 

7 kommentarer till “Söndag och redo för lite mer jul

  1. Vackraste du! Jag adventspyntar för fullt i huset. Så nedrans mysigt! Ska nog även testa årets glögg ikväll!:)
    Kram S

  2. På tal om jul… Du känner inte att du sitter inne på finfina tips på julklappsförslag till mor/far/syster/bror? Har ju iaf fått för mig att du gillar att göra kollage.. 😉

  3. Jag försöker övertala min man (nåja, lite subtilt sådär, ingen jättekampanj) att vi ska påbörja det hela lite men han har inte gett med sig än men det kommer väl. Besökte Vellingeblomman idag och då får man ju helt klart med sig en massa saker hem som man bara vill ha framme bums.
    Ska bli kul att se hur fint du får det med ditt julpynt!
    Kram

  4. Vilken mysig kofta! Har funderat på att beställa från Sheinside men undrar om det tillkommer avgifter när man beställer,hur mycket brukar det gå på?Tack för en fantastiskt mysig blogg,kikar in varje dag!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg