Fjäder-silkes-dröm från Valerie

 
 

IMG_2013

 
 

Jag tror att jag är lite kär i den här blusen.

Samma underbara fjäder-applikation som på skärpet från samma märke som jag köpte tidigare i höstas.

Blusen har jag haft ögonen på här i princip sedan den kom upp på sidan.

Men så var jag sådär tråkigt praktiskt som man kan (& måste) vara ibland, ni vet; Hur-tusan-ska-man-kunna-tvätta-den-där?

Tillslut fick den alltså komma hem till mig trots tvätt-grubbel. Och det första jag upptäcker är att fjäderapplikationen sitter med dolda tyckknappar och kan enkelt tas bort vid tvätt, gissa om mitt praktiska-jag drog en lättnadens suck och jublade lite inombords?

 

Så nu är den alltså här. Höstens absoluta drömblus och får mitt hjärta att slå dubbla slag.

Å som jag längtar efter att kunna bära den med ett par snygga svarta byxor. Men tills dess får jag nog ta och hitta en kjol som funkar med ärren att matcha den med. Den är för fin för att hänga i garderoben, ja till och med på första parkett i nya skåpet med glasdörr där den hänger just nu. Den är till för att bäras, ofta.

 

(Ni som letar julfest-outfit och inte är klänningsmänniskor, denna, ett par svarta snygg-byxor och stövletter så är ni good to go och lätt snyggast på festen.)

 
 

Banditen-post-signature

 
 

6 kommentarer till “Fjäder-silkes-dröm från Valerie

 1. Snygg! Jag har själv haft ögonen på den blusen men i den ljusa varianten.
  Hur är den i storleken?
  Styrkekramar C

  1. Den är normal i storleken, jag tog en storlek större för att få den lite lösare och för få igenom handen (skenan) men man kan nog utan problem ha sin vanliga storlek med. 🙂 Kram!

 2. Hahaha! Precis vad jag funderat på när jag sett den där blusen! För den är ju så fin….men hur i hela friden tvättar man den?! Nu vet jag… 🙂
  Kram!

 3. Använder du fortfarande blusen eller skulle du vilja sälja den? Här varit ute efter den så länge nu men slut i svart överallt!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg