På betongbordet

 
 

IMG_2282

 
 

På mitt soffbord just nu; vinter i väntan på att julen ska få komma in på riktigt. Jo, den har börjat smyga sig in på lite andra ställen i lägenheten, ni ska få se. Men först alltså mitt älskade betongbord. Bordet är nog förresten en av de saker i lägenheten som  jag får mest frågor om här på bloggen. Jag köpte alltså en betongskiva av duktiga Maria aka Inredningsgalen (Kolla in hennes betong- och marmor-bord HÄR) och underredet på mitt är en gammal trädlåda som mamma har fyndat på loppis och som jag i min tur fyndade i hennes källare när jag fick syn på den här betongskivan.

 
 
IMG_2287
 
 
IMG_2296
 
 

Vackraste buketten, en hyacint i en Rif-mugg, favvo-doftljuset och den coolaste ljusstaken, (20% med koden ” julklapp ” just nu) mycket mer än så behövs faktiskt inte.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

4 kommentarer till “På betongbordet

  1. Ja, bordet är verkligen jättefint så jag förstår att du får många frågor.
    Snyggt pyntat på bordet.
    Kram Linda

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg