Önskelista

 
 

önskelista

 
 

Jag är handbakis idag efter att ha fixat lite ärenden igår. Så idag ligger jag mest i sängen, med Abbe snarkande på kudden intill och Lyra som ger ifrån sig djupa suckar nere från golvet där hon sover tungt.

Gårdagens frost är som bortblåst och istället slår regnet mot rutan. Och det är väl helt okej när man ligger inne såhär, även om jag skulle önskat snö till första advent som ifjol.

Men jag har roat mig med att göra en liten önskelista. Jo, för önska ska man ju göra. Det kostar ju inget.

 
 

Beach House sängkläder // Pyjamas // Voluspa doftljus // Cashmere tröja // Dogeared armband // Örhängen med stjärnor // Skruv-armband // Låga bruna UGG’s // Cashmere mössa // Mateus porslin // Nytt objektiv

 
 

Jag ska försöka återkomma med fler julklappskollage, jag har fått frågan om jag inte har tips på klappar till Mamma/pappa/bror/syster/bästa vännen osv. Inte helt lätt, speciellt inte pappa och bror som jag tycker är princip o-m-ö-j-l-i-g-a att köpa presenter till. Men det här var alltså sånt som står på min lista i år, den var betydligt lättare att sätta ihop 😉 .

 
 

Banditen-post-signature

 
 

5 kommentarer till “Önskelista

  1. Åhh va roligt med jul-kollage! Tack för att du snappade upp min önskan om julklapps-kollage! 🙂

  2. Nu får jag tyvärr inte upp bilden på paddan (?) men om du önskar dig mateusporslin så hälsa dina nära o kära att jag ska sälja mitt. Finns 12 mattallrikar i sandfärg (slätkant), 12 assietter med blomkant i färger rosa, grått, grönt (4av varje). En sockerskål (den där med lock, kanske inte kallas sockerskål). Nu bor inte jag nere i skåneland men kan orda sakerna ner till Göteborg.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg