Handbakis och avsaknaden av fredagsfeeling

 
 
IMG_8966
 
 

Idag är jag handbakis, såklart, efter gårdagens utflykt hem till Emma.

Löjligt nog så hatar jag extra mycket att vara handbakis just på fredagar, då vill man ju liksom försöka få fredagsfeeling och det är i princip omöjligt med en handbaksmälla.

 

Nu står ju dessutom adventshelgen för dörren och jag som brukar vara tidigt ute har inte lyckats få upp en endaste liten stjärna än. Grannen, däremot, han försöker nog blända mig när jag går på kvällspromenad med Abbe. De har fått upp stjärna, ljusstake, fejk-gran-girlang och annat jul-lull, i varje fönster. Som att de vill säga; lång näsa, vi körde all in och du har inte en endaste julpryl i fönstret.

 
 
IMG_8971
 
 

Å, jag vill städa, julpynta, baka lussekatter och köpa snittamaryllis (hittade inga förra helgen).

Men istället får det väl bli Netflix (där jag för tillfället plöjer Lie to Me, se den!) och en paket glass i soffan.

 

Förhoppningsvis så bättrar jag på mig lite framåt eftermiddagen och orkar ta med Abbe till Ordonnance och köpa de där amaryllisarna och kanske ett doftljus som doftar jul, med det kommer man ganska långt faktiskt och då kan jag sitta här och göra lång näsa åt grannen och säga att hos mig doftar det minsann jul.

 
 
Och imorgon, då ska jag julpynta så det står härliga till. Så det så.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

3 kommentarer till “Handbakis och avsaknaden av fredagsfeeling

  1. Haha du är så rolig 🙂
    härligt när du kan skämta trots smärtan!
    Ha en fin helg 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg