Abbes julkalender

IMG_2541

 
 

Jamen såklart Abbe skulle ha en paketkalender han med.

Ifjol hade han en kalender med godis i från djuraffären, men godiset i den var tydligen så äckligt att vid lucia hade han redan tröttnat och spottade bara ut de torra bitarna på köksgolvet. Och det säger endel, för Abbe är inte den som tröttnar på godis i första taget.

Iallafall så tyckte jag att det var läge för en egen i år.

Så nu hänger 24 små paket med godsaker och annat kul (ja, i alla fall om man heter Abbe och är hund) på stegen i vardagsrummet.

 
 

IMG_2564

 
 

Abbe har förstås gått med nosen i luften och försökt göra sin hals så lång det bara går. Det är inte lätt det där med paketkalendrar, alla paketen hänger där och ändå så behöver man vänta. Å, denna väntan.

 
 

IMG_2598

 
 

Men så igår var det iallafall äntligen dags för den första luckan.

 
 

IMG_2610

 
 

IMG_2612

 
 

Behöver jag säga att han blev nöjd?

Jul-pip-leksaken skulle helst till och med följa med ut på promenad.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

15 kommentarer till “Abbes julkalender

  1. Oj, vilken lyx! Abbe kan skatta sej lycklig, har nog världens bästa matte! <3 Hos oss har vi haft en gemensam kalender för husse och hund, du vet ett "hus" med 24 lådor som man kan gömma små grejer i. Det var en människo-godis och en hundgodis i varje låda. Halvvägs igenom var kattskrället och hävde ner hela alltihopa för att stjäla hundgodiset… Så nu kör vi adventsväntan utan. Suck. Men visst är dessa lurviga busar söta ändå. Med eller utan kalender.
    Önskar er en mysig väntan på julen. Älskar din blogg, du inspirerar mej sååå massor. Kram!

  2. Så himla gulligt! Hoppas att du också fått en kalender av någon. Du borde verkligen få det för du tänker så mycket på alla andra. Fina, fina Banditen. Ha en fin dag. Kram

  3. men hur coolt som helst!
    vilken liten söt nos, det här får jag allt hålla tyst om annars vet jag två lurviga som skulle bli avis 😉
    kram på dig

  4. Hur söt är han inte då den lilla herrn. Slingor i skägget har han också. Jag tror jag smäller av!

  5. Vad gulligt!! Jag har aldrig tänkt på att göra en adventskalender till Bosse..det ska jag göra nästa år. Han är däremot otroligt förtjust i Tomten. Vi har tomte bara för Bosse tycker det är spännande och han vet så väl att i tomtens säck finns det paket till honom, ja förutom alla paket under granen förstås.Visst är det härligt med bortskämda hundar:-) Hoppas handbaksmällan går över fort nu. Kram Marit

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg