Handbakis dag 2.

 
 

IMG_2105

 
 

Jag har handbaksmälla för andra dagen i rad. Jag fick nämligen panik igår när jag hade legat inne hela dagen och tyckte att det var en strålande idé att gå en lång runda (ja, i mina ont-mått mätt alltså) med Abbe på kvällen.

Så nu är jag handbakis för andra dagen i rad, idag värre än igår med en spann brevid sängen, ifall det där tryckande illamåendet som kommer med smärtan blir för mycket för snabbt.

 

Idag blir det ingen promenad, idag stannar jag i sängen.

 
 

IMG_2114

 
 
På soffbordet står de vackraste amaryllis man kan tänka sig och i dagens julkalender har två luckor, som på beställning.

Också har jag ju Appeltv och Netflix, så jag ska nog överleva den här handbaksmällan med. Även om det känns tungt just nu.

 
 

IMG_2094

(Jacka; Sheinside, Tröja; Numph, Kjol; Sheinside)

 
 

Banditen-post-signature

 
 

15 kommentarer till “Handbakis dag 2.

  1. Din stackare!! Hoppas att det går över fort, eller jag vet ju att du alltid har ont. Men att det värsta lägger sig. Skickar många kramar och hoppas att du och Abbe tar hand om varandra. /Annika

  2. Usch så himla jobbigt för dig! Skickar lite styrkande cyberkramar. Hoppas verkligen 2014 blir ditt år utan smärta!

  3. Hej,
    jag känner inte dig mer än genom bloggen men jag läser den varje dag, gillar din fina bilder och bra shoppingtips!
    Jag tycker du är en fantastisk kämpare och du insprierar både med kläder och inredning. Jag hoppas du vill fortsätta med det, trots att jag bara kan förstå en millimeter av hur din vardag med ständig smärta måste vara.
    Hade jag känt dig hade jag gett dig en stor varm kram.

  4. Det blir nog bra ännu, skall Du se! Det är en stress för kroppen och därför får man inte för tidigt göra för mycket! Kramar!

  5. Åh vila dig nu gumman och ta det lugnt!
    Fast jag förstår dig, man vill ju så gärna :/.
    Mumsa några extra lussebullar och pepparkakor, det sitter aldrig fel :).
    Kram på dig

  6. Hoppas du blir smärtfri snart. Ett tips på bra tv serie, ”Spiral” det är en fransk deckare. Vet inte om du kan se den i Sverige, jag tittar på US Netflix, värt ett försök:)

  7. Hej!
    Hoppas verkligen att du mår bättre!!
    Är lite nyfiken om Sheinside – måste man betala nån tull avgift för leveransen? Har du varit nöjd med deras produkter, kvalitetsmässigt?
    I väntan på snön, ha de gott 🙂

    1. Ja, det får man räkna med som alltid när man beställer från utlandet 🙂
      Jag är supernöjd med det jag beställt, med tanke på det låga priset:) kvalitetsmässigt tycker jag att motsvarat H&M-kvalitet ungefär. Tips är att alltid kolla måtten, oftast får man gå upp en storlek 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg