Att ha gjort julens viktigaste köp

 
 

IMG_3088

 
 

Igår kom jag äntligen iväg och köpte den där granen. Inte en dag för tidigt, om du frågar mig.

Vi åkte till det vanliga stället, där i ladan har vi köpt vår gran så länge jag kan minnas.

 
 

IMG_3079
 
 

Mamma hade redan köpt gran, så det var bara jag som skulle ha. Och de var inte så bara ska jag säga er, damen som sålde höll på att få gråa hår efter att tålmodigt lyft typ hälften av granarna. Så jag kände mig skyldig att fatta ett snabbt beslut.

Och jag tror nästan aldrig det har gått så snabbt när mamma och jag varit på granjakt. Det skulle isåfall vara det där året då vi hade en riktig Kalle Anka-gran som släkten stod på kö för att fotografera på julafton, den var den första vi lyfte och fick oss att utbrista Den ska vi ha i kör där i ladan.

 
 
IMG_3082
 
 

Det där året var det alltså lite krångligare, att hitta granen med stort G. Men eftersom jag kände mig lite stressad av gran-damen så fick det bli lite av ett hastigt beslut.

Den blir nog bra ändå, när jag fått gå loss med kulor och annat.

 
 
IMG_3099
 
 

Julgrans-letar-outfiten var följande;

Jeans; Circle Of Trust/Modesto

Väst: Sheinside

Stickad tröja: H&M

Mössa: KappAhl

Skor: LdiR/Modesto

 
 

Nu ska den kläs, granen. Ha en fin lördag finaste Ni!

 
 

Banditen-post-signature

 
 

Just ja, vi har ju en vinnare! Grattis Ida som vunnit 1000 kronor att shoppa loss för hos Modesto. Du kommer att få mail!

 
 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Att ha gjort julens viktigaste köp

 1. Det är inte lätt att hitta den perfekta granen. Men jag är övertygad att din kommer att se fantastisk ut när du är klar med den. Härlig outfit du hade också!! Ha en fin lördag. Kram

 2. Var ute två timmar hemma i skogen och letade. Det enda jag hittade var ett vildsvin som
  vilade sig under en kullfallen gran. Den skulle nog inte uppskattat att bli hemsläpad och
  utrustad med belysning, glitter och kulor så det var bara att åka in till stan. Det var väl inga
  Kalle Anka granar precis men den blev rätt bra när den var färdigklädd.
  Ha det bra och God Jul och Gott Nytt År!

 3. Hej fina du! Jag har ett par frågor om sheinside… Har hört att stl är väldigt små, vilka stl har du beställt i dina kläder och hur passar deras ”one size”-kläder på dig? Vi har samma stl nämligen 🙂 sen undrar jag om du betalat tull någon gång? Har hört lite både och!
  Kramar

  1. Ja, överlag är de små i storlek. Vissa plagg i onesize funkar på mig, andra är rena skämtet 😀 Men jag har lärt mig att mäta är A & O när det kommer till Sheinside, så kolla alltid storlekstabellen så slipper du missöden/ skrattfest när du får hem grejerna 🙂
   Ang tull så ja, det får man räkna med!
   Lycka till!
   Kram

Comments are closed.