Sista-minuten-tips

 
 

honom

 
 

Klocka; Puss.se // Necessär med tillhörande produkter; AgnesAmelia // Muskelmjukande badsalt; AgnesAmelia // Armband; På REA hos Nordljus // Tröja; Davida

 
 

henne

 
 

Armband; KyssJohanna // Halsband; Kyssjohanna // Poncho; på REA hos Nordljus //Örhängen; Deseos // Väska; Redbea // Mössa; Modesto // Sjal; Redbea // Ananas; på REA hos Modesto

 
 

Hej på er!

 
 

Ni stressar inte ihjäl er va?

 

Själv har jag inte ens hunnit till julstressen än, livet kom emellan. Tråkigheterna och sjukdomarna har verkligen avlöst varann den senaste tiden och jag har mååånga klappar kvar att pricka av som jag inte hunnit ta tag i än. Och julgran. Jag som förespråkar att ta in granen tidigt och njuta riktigt länge har inte ens fått in en riktig gran än. Det säger endel om min julmånad hittills.

Och jag kan inte för mitt liv förstå att det är julafton på tisdag?

Men det är det.

Idag har jag handbaksmälla efter att ha spenderat 7 (!) timmar på akuten med mormor igår.

Så jag försöker klara av så många klappköp så möjligt på nätet idag, ni missar väl inte att idag är sista dagen att beställa på de flesta ställen för leverans innan jul?

Jag passade på att slänga ihop två kollage som inspiration med, om det är fler än jag som är sent ute?

 

Vi ses lite senare, då ska jag presentera vinnaren i Modesto-luckan!

 
 

Banditen-post-signature

 
 

5 kommentarer till “Sista-minuten-tips

 1. Tack för tipsen, nu har jag klickat hem en poncho till mig själv!
  Hoppas att du snart är bättre i handen!
  Kramar

 2. Men oj. Hoppas det gick bra med mormor i alla fall? Eller var det du som behövde besöka akuten? Hursomhelst så hoppas jag att ni båda mår bra.
  Jag har inte heller gran än. Kanske inte blir någon, får se. Jag är inte säker på att 2-åring + kattunge är lika med gran. Men jag fick hem en grankvist i dag som jag sniffar lite på haha.
  Stor kram /m

 3. Åh så tråkigt att höra! Hoppas verkligen att det ordnade sig efter akutenbesöket.
  Här har det också varit stressigt och inte riktigt blivit som det var tänkt. Men tur att det blir jul ändå oavsett hur mycket eller lite man hinner.
  Hoppas du får må bättre snart!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg