Mellandagsrea hos Modesto, farligt farligt!

 
 

Untitled-2

 
 

Imorse när jag låg i sängen och försökte vakna till liv med en snarkande Abbe vid fotändan så möttes jag av glada nyheter på facebook. Modesto hade dragit igång sin mellandagsrea. Så medan jag nu ägnat förmiddagen åt att diskutera med mig själv (man får bäst svar då) om vad som eventuellt måste beställas så passade jag på att sätta ihop ett litet kollage till er (nåja, det var nog mer en del av övertalningen som jag förde med mig själv…)

Här är iallafall mina favoriter:

 
 

De höga LdiR stövlarna, så jäkla snygga att det blir svårt att hålla mitt löfte till mig själv om att vänta med nästa LdiR-köp till våren nu när dessa är på dunder-rea. Finns HÄR.

 

Byx-leggingsen, huuuur sköna som helst (testade dem när vi var där i somras) och supersnygga till en svart blus och stövletter. Finns HÄR.

 

Hipanema. På REA. Hur ofta händer det liksom? Finns HÄR.

 

Klassisk skinnväska från Liebeskind Berlin som har fått det att rycka i mitt klickfinger hela hösten, nu till halva priset typ. Finns HÄR.

 

Söt blus, lika snygg till svarta byxor nu i vinter som till brunbrända ben och jeansshorts i sommar (ÅH!). Finns HÄR.

 

Bas-tisha med snygg passform kan man aldrig få för många av. Speciellt inte om de kommer från Vintage by Fe, drottningen av snygga basplagg. Finns HÄR.

 

Läderbälte från Vintage by Fe. Finns HÄR.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Mellandagsrea hos Modesto, farligt farligt!

    1. Det kommer, det kommer. Det har som bekant varit endel jul och helgdagar sedan tävligen avslutades så jag har inte varit i kontakt med redbea än som ska dra vinnaren i sin tävling. Men efter nyårshelgen så kommer det, oroa dig inte 🙂 Hoppas du kan hålla ut ett tag till 🙂

  1. Ja köp den där väskan så slipper jag. Fanns väl bara en kvar? Den är såå snygg och ropar på mig hela tiden så jag blir alldeles matt. Phu!

  2. Åh! Jag menade såklart inte att låta otålig eller tjatig mitt i julandet, ville bara extrakolla ifall jag missat något 🙂 nog kan jag hålla ut! 🙂

Comments are closed.