Julens vara eller icke vara

 
 

IMG_3042

 
 

Hur har ni det, så här årets näst sista dag?

Helt galet ju, att det är nyårsafton imorgon redan.

Jag vet inte hur det är med er, men idag när jag vaknade upp av att solen strilade in genom persiennerna så fick jag en extrem längtan efter att slänga ut julen. Bums. Men nu efter lite överläggningar med mig själv och när vädret återigen skiftat till 50 nyanser av grått så känns det helt rätt att det ska få stanna ett tag till.

 

Så jag bjuder på lite bilder hemifrån mammas julpyntade hem. Och försöker motstå frestelsen att googla efter pastellfärgade kuddar till soffan.

 
 

IMG_3048

 
 

För visst är det något särskilt ombonat med julpyntade hem?

Julgranens djupgröna färg, det mjuka ljuset från ljusslingor & stjärnor. Doften av hyacinter… Listan kan göras lång.

 
 

IMG_3049

 
 

Kanske åker lite av det ”juligaste” ner i lådan ändå idag, vi får se. Men granen och stjärnorna, de får stanna ett tag till och sprida ljus och värme.

 

Pastellkuddarna? de får vänta. Var sak har sin tid.

 
 

IMG_3053

 
 

Ha nu en riktigt fin näst sista dag på 2013!

 
 

Banditen-post-signature

 
 

5 kommentarer till “Julens vara eller icke vara

  1. Åh, jag känner också att jag vill ha ut all jul! Men låter gran o stjärnor stanna någon dag till men de få tomtar som hade tittat fram har fått åka ner i sin låda och invänta julen 2014. Vill ha in ljusa färger och frasiga tulpaner!
    Gott nytt år!!

  2. Så fint det ser ut! Idag när jag satt och tittade på julstjärnan som hänger i fönstret så fick jag också en liten känsla av att ha vårigt och fräscht. Tänkte slänga julmattan i tvättmaskinen men hejdade mig och väntar en stund med det. Fint att ha något att längta och se fram emot:)

  3. Jag kastade ut granen igår, sorgligt men så fick det bli. Den barrade så förskräckligt och jag råkade visst spontanshoppa en ny säng så vi behöver svängrummet när sängen kommer. haha
    Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg