Trött-dag.

 
 

IMG_3195

 
 

Vilken sömnig dag!

Jag vet inte om det kanske beror på att idag var en sån dag då det liksom aldrig riktigt blir dag, eller om jag bara är ovanligt trött och seg. Kanske en kombination.

Hur som helst så tror jag inte att jag vaknat riktigt ännu. Jo, jag vet att klockan snart är 17 och det är dags att öppna kylen för att se om där kan tänkas finns något som kan funka till middag. Men jag erkänner; jag har inte riktigt gnuggat sömnen ur ögonen än.

 
 

Abbe

 
 

Och det är väl okej, antar jag. De senaste nätterna har inte bjudit på speciellt mycket sömn, som lite extra bonus till mina vanliga sömnproblem (pga smärtan) så har Abbe också haft svårt att komma till ro på grund av raketerna och behövt lite extra kärlek och närhet för att slutligen somna nära, nära med huvudet på kudden brevid min.

 

Nu ska jag ta en titt i den där kylen och sedan ägna kvällen åt att spana in rea-utbudet hos webshopparna och plöja serier på Netflix. Det känns som en alldeles lagom avslutning på den här dagen.

Vi ses igen imorgon vänner, då ska jag försöka vara lite mer vaken.

 
 

Banditen-post-signature

 
 

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Trött-dag.

 1. Hoppas du hittade något gott! 🙂
  Jag känner mig nog ungefär som du idag….rätt seg…. Sitter i soffan med en rätt seg 4-åring bredvid mig….när till och med hon är seg….ja, då är det en seg dag!
  Kram Jennica

 2. Låter både jobbigt och skönt på något sätt. Svårt att förklara menändå.
  Om du inte sett Breaking Bad på netflix så rekommenderar jag den starkt. Jag såg första avsnittet för massor av år sen och tyckte den var dålig men gav den en ny chans efter att många rekommenderat den och den var verkligen superbra. 5 säsonger x 16 avsnitt. Sen har du ju alltid Glee, Weeds etc.
  Kram

  1. Tack för tipset! Den står på min lista över serier som jag vill se 🙂 Kram!

 3. Så synd om alla stackars djur som är rädda för raketerna! Måste bara fråga vad Abbe är för ras? Han är så bedårande! 🙂 Tack för en fin blogg. jag kikar in här varje dag och beundras över din stryka! Allt gott till dig och Abbe!

  1. Åh, tack så mycket för dina fina ord<3
   Abbe är sin alldeles egna ras kan man säga, en perfekt blandning av Shih tzu, Coton de tulear och
   Lhasa apso 😀
   Kram från mig och Abbe 🙂

Comments are closed.